28 de ani de încredere și experiență!
- 5%

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Releu de protectie tensiune trifazat, 63A, 6M, ZUBR, D6-63 red

Cod produs: D6-63 red
Pret vechi: 623,50 Lei
592,33 Lei
Economisești: 31,17 Lei (5%)
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 63A
Dimensiuni: 6M
Familie: D6
Tensiune: 380VAC
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • trifazat
Indisponibil
+
Curent: 63A
Dimensiuni: 6M
Familie: D6
Tensiune: 380VAC
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • trifazat
  • Solicită cel mai bun preț
Releul de tensiune roșu ZUBR D6 este proiectat pentru a proteja echipamentele electrice casnice și industriale (inclusiv motoare trifazate) și poate funcționa în moduri de sarcină monofazată sau trifazată.
În modul de sarcină monofazat, releul protejează împotriva supratensiunii critice în rețea și în cazul unui accident într-una dintre faze, doar faza de urgență va fi oprită. În acest mod, ZUBR D6 roșu poate fi folosit în loc de trei relee monofazate!
În modul de sarcină trifazat, releul protejează împotriva supratensiunii critice în rețea, asimetrie, întrerupere de fază (funcția poate fi dezactivată), controlează ordinea alternanței fazelor (funcția poate fi dezactivată) și în cazul a unui accident într-una dintre faze, toate fazele vor fi oprite. În acest mod, ZUBR D6 roșu poate fi folosit în locul unui releu trifazat cu contactor!
În timpul funcționării, releul măsoară și afișează valoarea tensiunii efective pe fiecare fază. Toate setările și valorile alarmei sunt stocate în memoria nevolatilă.
Releul este compact si ocupa 6 module standard in tablou. Este instalat în tablou de distribuție pe o șină DIN standard de 35 mm lățime.
Dacă există o umiditate crescută în cameră sau există posibilitatea de a pătrunde apă în dispozitiv, atunci placa trebuie să îndeplinească clasa de protecție IP55 (conform GOST 14254).
Electric Casa recomanda releu de protectie tensiune ZUBR.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare