29 de ani de încredere și experiență!

Formular de retur

In cazul reclamatiei, returului sau al inlocuirii produselor, va rugam sa completati formularul de reclamatie de mai jos. Trimiteti formularul completat prin email

La produsele cumparate prin intermediul magazinului online, cumparatorul, in termen de 14 zile calendaristice de la livrarea produselor, are dreptul la returnarea acestora fara mentionarea motivului. (Electric Casa se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului de retur si a formularului de retur) 

Daca doriti sa schimbati produsul sau sa-l returnati in termenul legal de 14 zile, acesta trebuie sa fie:

• nefolosit;

• ambalat in ambalajul original;

• nedeteriorat, potrivit pentru revanzare.

Ambalajul trebuie sa cuprinda toate accesoriile originale. Va rugam sa nu le trimiteti prin ramburs. De asemenea, va rugam sa trimiteti coletul cu optiunea "Deschidere la livrare". In cazul nerespectarii conditiilor stabilite mai sus, exista posibilitatea nerealizarii procesului de returnare sau inlocuire.

Aceste conditii nu se refera la reclamatie.

In ceea ce priveste produsele receptionate in stare neconforma (spart, defectiuni mecanice) vanzatorul se obliga sa suporte contravaloarea transportului retur. In momentul receptiei coletului, daca acesta prezinta urme de deteriorare, se va intocmi un proces verbal impreuna cu agentul curier. In acelasi timp, va recomandam sa pastrati dovada deteriorarii (foto efectuat de catre beneficiar) pentru solutionarea problemei. Lipsa acestei dovezi (foto), degreveaza de responsabilitati vanzatorul. La livrare, este obligatorie deschiderea coletului in prezenta agentului curier. Reclamatiile ulterioare nu se mai iau in considerare.

Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea unui retur în cazul unor retururi repetate săvârșite de client și în cazul în care produsele returnate nu îndeplinesc condițiile de retur prevăzute mai sus.