30 de ani de încredere și experiență!

Cum plătesc

Cumperi online instalatii electrice si automatizari - varianta simplificată!

Dacă alegeti să cumparati in cadrul magazinului online si nu in unul din magazinele de instalatii electrice si automatizari din Brasov,  consideram ca nu trebuie sa intampinati greutati! Chiar din contra. Dorim sa usuram intreaga procedura: am simplificat plata unei comenzi, trebuie doar să o alegeti pe cea preferata. 
Mai jos am detaliat principalele modalități de plată acceptate.

1. Transfer bancar (Ordin de plată)

Cunoscut ca și plata prin ordin de plată, plata prin transfer bancar se face pentru produsele comandate ce depasesc valoarea de 2500 lei indiferent de stoc sau nu.

Produsele comandate ce depasesc valoarea de 2500 lei se livreaza doar dupa efectuarea platii integrale de catre cumparator prin ordin de plata.

 

2. Online - pe platforma securizata - LibraPay (Card bancar)

3.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.electriccasa.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

3.2. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Electric Casa in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

3.3. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: clienti@electriccasa.ro.

3.4. Plata Online - pe platforma securizata - LibraPay este o modalitate rapida de plata on-line cu cardul, care consta in efectuarea platii printr-un singur click prin utilizarea Tokenului aferent cardului, fara a mai fi nevoie de introducerea detaliilor aferente cardului de plata la fiecare Tranzactie.

3.5 Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi stocate de catre  Electric Casa sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este PayU SA, societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Polonia, înregistrată în Registrul Întreprinderilor ținut de Tribunalul Poznań-Nowe Miasto I Wilda w Poznaniu, sub numărul de înregistrare 0000274399, având sediul social situat în 182 Grunwaldzka, 60-166 Poznan, Polonia.

3.6. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

3.7. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).