In 21.05.2022, Sf. Constantin si Elena, magazinul din Brasov este inchis!

Despre noi

                    

Echipamente pentru instalatii electrice si automatizari


  • Colaboram cu clienti de toate dimensiunile. Persoane fizice sau societati comerciale, rezidentiale sau spatii industriale/comerciale, HoReCa sau birouri, impreuna au facut ca cei peste 10.000 de clienti cat si cele peste 500 de proiecte realizate de-a lungul celor 25 de activitate sa ateste expertiza noastra.
  • Diversitatea este data de cele peste 150.000 de produse precum si unele filtre unice, recomanda site-ul nostru ca unul dintre cele mai atractive din domeniu.
  • Prezenta unui personal bine pregatit precum si disponibilitatea permanenta a acestuia fata de fiecare client in parte definesc cu adevarat sintagma "vanzare asistata".
  • Diversitatea brandurilor recunoscute in domeniul echipamentelor electrice de joasa si medie tensiune, partenere Electric Casa asigura increderea clientilor nostrii.

                    

 

                Daca nu aveti aceasta posibilitate, apelati cu incredere la specialistii nostri in domeniu pe care ii puteti contacta prin mail la adresa: clienti@electriccasa.ro sau la numarul de telefon: 0724.226.777 (numar cu tarif normal). Suntem la dispozitia dumneavoastra: Luni – Vineri: 08:00 – 16:30