Despre noi

                    

Echipamente pentru instalatii electrice si automatizari


  • Colaboram cu clienti de toate dimensiunile. Persoane fizice sau societati comerciale, rezidentiale sau spatii industriale/comerciale, HoReCa sau birouri, impreuna au facut ca cei peste 10.000 de clienti cat si cele peste 500 de proiecte realizate de-a lungul celor 25 de activitate sa ateste expertiza noastra.
  • Diversitatea este data de cele peste 150.000 de produse precum si unele filtre unice, recomanda site-ul nostru ca unul dintre cele mai atractive din domeniu.
  • Prezenta unui personal bine pregatit precum si disponibilitatea permanenta a acestuia fata de fiecare client in parte definesc cu adevarat sintagma "vanzare asistata".
  • Diversitatea brandurilor recunoscute in domeniul echipamentelor electrice de joasa si medie tensiune, partenere Electric Casa asigura increderea clientilor nostrii.

                    

 

Luni – Vineri: 08:00 - 17:30                                 Sambata: 08:30 – 13:30

                Daca nu aveti aceasta posibilitate, apelati cu incredere la specialistii nostrii in domeniu pe care ii puteti contacta prin mail la adresa: clienti@electriccasa.ro sau la numarul de telefon: 0724.226.777 (numar cu tarif normal). Suntem la dispozitia dumneavoastra: Luni – Vineri: 08:00 – 16:30