30 de ani de încredere și experiență!

Despre noi

Echipamente pentru instalații electrice și automatizări


  • Colaborăm cu clienți de toate dimensiunile. Persoane fizice sau societăți comerciale, rezidențiale sau spații industriale/comerciale, HoReCa sau birouri, împreună au făcut ca cei peste 300.000 de clienți cât și cele peste 500 de proiecte realizate de-a lungul celor 28 de ani de activitate să ateste expertiza noastră.
  • Diversitatea dată de cele peste 150.000 de produse precum si unele filtre unice, recomandă site-ul nostru ca unul dintre cele mai atractive din domeniu.
  • Prezența unui personal bine pregătit precum și disponibilitatea permanentă a acestuia față de fiecare client în parte definesc cu adevărat sintagma "vânzare asistată".
  • Diversitatea brandurilor - peste 80 - recunoscute în domeniul echipamentelor electrice de joasă și medie tensiune, partenere Electric Casa asigură încrederea clienților noștri.

         

Dacă nu aveți această posibilitate, apelati cu încredere la specialiștii noștri în domeniu pe care îi puteți contacta prin mail la adresa: clienti@electriccasa.ro sau la numărul de telefon: 0724.226.777 (număr cu tarif normal). Suntem la dispoziția dumneavoastră: Luni – Vineri: 08:00 – 16:30