28 de ani de încredere și experiență!

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Releu de protectie tensiune monofazat, 16A, F&F, CP-721

Cod produs: CP-721
256,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 16A
Nr. poli: 4P
Tensiune: 230VAC
Tip:
  • B
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • monofazat
Indisponibil
+
Curent: 16A
Nr. poli: 4P
Tensiune: 230VAC
Tip:
  • B
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • monofazat
  • Solicită cel mai bun preț
Functii: reglarea tensiunii (praguri intre U1 si U2); setarea separata a timpilor de raspuns pentru depasirea limitelor U1 si U2; setarea timpului de revenire; indicare continua a tensiunii; indicarea tensiunii corecte si inchderea contactului. Electric Casa recomanda produsele F&F. Indicator digital cu tensiune alternativa si releu de protectie. Utilizat pentru controlul tensiunii monofazice si cu protecti impotriva efectelor de crestere (scadere) a tensiunii. Aparatul indica pe display valoarea reala a tensiunii masurate. La depistarea valorilor de minim si maxim setate, releul cu care este dotat decupleaza cu intarziere setata de utilizator. In cazul in care, tensiunea revine intre valorile celor doua praguri de tensiune, releul aparatului va cupla dupa timpul de revenire setat de utilizator. Led rosu => indica comutarea releului. Electric Casa recomanda releu de protectie tensiune F&F.
Scop: Releele de tensiune servesc la controlul tensiunii în reteaua monofazata sau trifazata si la protejarea receptorului impotriva efectelor prabusirii tensiunii sau cresterii peste valorile setate. Atentionari : Toate tipurile de CP pot fi furnizate cu o tensiune de pana la 450V. Acest lucru asigura protectia eficienta a receptorului chiar si in cazul cresterii tensiunii dincolo de standardele admise. De asemenea, in cazul schimbului de polaritate a alimentarii sau cand „zero” este oprit (pentru tipurile trifazate) releul nu va fi distrus („ars”). Functionare: valoarea tensiunii inferioare (U1) si valoarea tensiunii superioare (U2) sunt setate cu ajutorul potentometrelor. Este asa-numitul ochi de tensiune, in limitele caruia pot aparea modificari ale fazelor peste sau sub pragurile de tensiune setate, care vor provoca activarea releului. Reactivarea urmeaza revenirea automata a valorii tensiunii corecte. Electric Casa recomanda produsele F&F.
Observatie: Prima cifra de la 1+0, 2+0, 3+1 etc. indica numarul de varistori sau numarul de poli, cifra 0 indica faptul ca descarcatorul nu are gaz de descarcare iar cifra 1 indica faptul ca are.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare