28 de ani de încredere și experiență!

Comenzile plasate in perioada 29.11-04.12.2022 vor fi procesate incepand cu data de 05.12.2022!

- 5%

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Intrerupator modular pentru jaluzele cu interblocare Bticino, aluminiu, 1M, Living-Light

Cod produs: NT4027
Pret vechi: 61,50 Lei
58,43 Lei
Economisești: 3,07 Lei (5%)
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Culoare:
  • aluminiu
Curent: 16A
Dimensiuni: 45x22.5mm
Familie: Living-light
Grad de protectie:
  • IP20
Nr. module: 1M
Tensiune: 235V
Tip legaturi: borne rapide 1.5-2.5mmp
Indisponibil
+
Culoare:
  • aluminiu
Curent: 16A
Dimensiuni: 45x22.5mm
Familie: Living-light
Grad de protectie:
  • IP20
Nr. module: 1M
Tensiune: 235V
Tip legaturi: borne rapide 1.5-2.5mmp
Comutator inversor cu doua taste 1P 1-0-2. Electric Casa recomanda intrerupator modular pentru jaluzele cu interblocare Bticino.
Frumoase şi funcţionale, noile întrerupătoare LIVINGLIGHT Bticino se reinventează. Noile finisaje, lumina LED disponibilă la toate modelele şi noul mecanism, toate contribuie la o nouă soluţie capabilă să satisfacă toate necesităţile, cu stil. Aspect impecabil, cele mai practice şi ergonomice forme. ÎNTRERUPĂTOARE BASCULANTE: CONTINUITATE ŞI REÎNNOIRE. Performanţă şi aspect îmbunătăţite, pentru maxim de eficienţă şi funcţionalitate. TASTA TECH: acelaşi stil, dar într-o culoare Tech gri, pentru un aspect mult mai tehnologizat. ÎNTRERUPĂTOARE AXIALE: INOVAŢIA BTICINO. Bticino prezintă alternativa la butoanele tradiţionale basculante. Butoanele axiale reprezintă soluţia ideală pentru a accentua caracterul plat al noilor rame AIR. O ofertă de rame de înaltă clasă, pentru comanda silenţioasă şi fiabilă, rezultatul celei mai sofisticate tehnologii electromecanice. Electric Casa recomanda comutatoarele modulare Bticino.
Tasta alba Living-Light: mai plăcută la atingere datorită efectului de mătase cu finisaj extra-fin de satin. Tasta de comandă este mereu curata, pentru un aspect perfect. TASTĂ ANTRACIT Living-Light: cu textură netedă dintr-un singur material, pentru un aspect simplu şi rafinat. Iluminarea, prezentă pe toate tastele întrerupătoarelor, are o culoare elegantă de chihlimbar, pentru un aspect discret care să nu deranjeze. Datorită tehnologiei LED, consumul este extrem de redus şi respectă politica Bticino privind economisirea de energie. Electric Casa recomanda intrerupatoarele Bticino.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare