28 de ani de încredere și experiență!
- 5%

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Ceas programabil digital Legrand, 2M, zilnic-saptamanal, 16A, 230VAC, 1CO, 1sec, 412631

Cod produs: 412631
Pret vechi: 540,00 Lei
513,00 Lei
Economisești: 27,00 Lei (5%)
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 16A
Gabarit: 2M
Nr. / Tip contacte: 1CO
Putere: 3500W
Reglaj timp: 1sec
Tensiune: 230VAC
Tip montaj:
  • sina DIN
Temperatura de lucru: (-10...+50) grade C
Model:
  • saptamanal
  • zilnic
Indisponibil
+
Curent: 16A
Gabarit: 2M
Nr. / Tip contacte: 1CO
Putere: 3500W
Reglaj timp: 1sec
Tensiune: 230VAC
Tip montaj:
  • sina DIN
Temperatura de lucru: (-10...+50) grade C
Model:
  • saptamanal
  • zilnic
  • Solicită cel mai bun preț
Intrerupatoare programabile Legrand, cu afisaj LCD. Pentru pornirea sau oprirea unui circuit electric (iluminat, incalzire) la intervale selectate pe parcursul unei perioade de timp pre-programate. Anulare temporara (revenire automata) sau permanenta (pornire sau oprire fortata) pe iesire. Retea 230V - 50/60 Hz. 1 iesire 16A - 250V, 56 de programe. 1 per 1 contact inversor. Electric Casa recomanda ceas programabil digital Legrand.
Ceasul programator digital este un releu de comanda, ce poate fi folosit in orice aplicatie care necesita actionarea echipamentelor in anumite intervale orare din zi sau din saptamana. Ceasul dispune de 8 programe, pentru fiecare putand fi setata ora de inceput si sfarsit. Se mai poate seta si ziua cand se lucreaza respectiv programul si se poate alege sa lucreze: zilnic, intr-o zi anume, in week-end sau de luni pana vineri.
Functii multiple - program zilnic sau saptamanal cu rezerva ceas functionala 5 ani. Setari program: zilnic sau saptamanal, 15 limbi. Un program consta dintr-un interval de pornire si oprire si stabilirea lor pe anumite zile. Optiune de a suspenda programul pentru o anumita perioada. Interval minim de comutare: 1 secunda. Ceas de inalta precizie: + sau - 0.1 secunde pe zi. Potrivit, mai ales pentru cicluri neregulate, instalatii de securitate (punct de acces, alarme, etc), instalatii industriale (statii de pompare, etc). Programare direct de pe tastatura, sau utilizand o cheie de transfer de program. Functii suplimentare, inclusiv functionare aleatorie (cicluri neregulate), contoare orare.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare