28 de ani de încredere și experiență!

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Tester cu cablu si LED, 12-400VAC/DC, Adeleq

Cod produs: 03-003
22,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Tensiune: 12-400VAC/DC
Tip curent: AC/DC
Model:
  • si LED
Indisponibil
+
Tensiune: 12-400VAC/DC
Tip curent: AC/DC
Model:
  • si LED
Acest tester determina daca cablurile sunt sub tensiune sau nu. De asemenea poate verifica daca aparatele sunt oprite in mod corespunzator inainte de a incepe lucrarile la instalatia electrica. Electric Casa recomanda tester cu cablu Adeleq.
Tester de tensiune pentru masurarea valorii tensiunii; identifica, de asemenea, fazele, secvena si polaritatea; detecteaza tensiunea DC si AC, de contact sau fara contact;rezultatele indicate optic si acustic.
Coduri de culoare. Sub tensiune: maro; Neutru: albastru; Pamantare: galben. *Nu efectuati lucrari electrice in apropierea apei sau cu mainile ude. *Nu va asumati riscuri in situatia in care nu sunteti siguri de ceea ce doriti sa faceti. Chemati un electrician autorizat. *Nu atingeti partile metalice in momentul utilizari (risc de electrocutare). Electric Casa recomanda tester cu cablu Adeleq.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită