28 de ani de încredere și experiență!
- 3%

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Separator tip sertar ETI, cu LED, 2P, 32A, 10x38mm, 690VAC, 002540013

Cod produs: 002540013
Pret vechi: 46,50 Lei
45,11 Lei
Economisești: 1,39 Lei (3%)
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Capacitate de rupere la scurtcircuit: 50kA
Curent: 32A
Dimensiuni: 78x60x36mm
Familie: EFD10
Gabarit: 2M
Grupa: 10x38mm
Nr. poli: 2P
Standard: IEC60947-1, IEC60947-3
Tensiune: 690VAC
Tip montaj:
  • sina DIN
Temperatura de lucru: (-30...+50) grade C
Model:
  • cu LED
Material:
  • plastic neinflamabil
Indisponibil
+
Capacitate de rupere la scurtcircuit: 50kA
Curent: 32A
Dimensiuni: 78x60x36mm
Familie: EFD10
Gabarit: 2M
Grupa: 10x38mm
Nr. poli: 2P
Standard: IEC60947-1, IEC60947-3
Tensiune: 690VAC
Tip montaj:
  • sina DIN
Temperatura de lucru: (-30...+50) grade C
Model:
  • cu LED
Material:
  • plastic neinflamabil
  • Solicită cel mai bun preț
Recomandări
...
Recomandări
...

Separatoarele cu sertare ETI impreuna cu sigurantele tip CH sunt destinate protectiei conductoarelor din instalatii casnice si industriale (circuite de lumina, circuite pentru aparate electrocasnice, circuite de comanda) si protectiei aparatajului din aceste instalatii, precum si protectiei impotriva curentilor de suprasarcina si scurtcircuit. Electric Casa recomanda separator tip sertar ETI.

Avantajele separatorilor de sigurante cilindrice EFD: mai mult spatiu pentru a deschide cu degetul panoul de sigurante, protectie completa impotriva atingerii IP20, schimbarea sigurantei fuzibile fara pericolul atingerii pieselor sub tensiune, montaj pe sina DIN 35mm (DIN EN 60715). Dimensiunile 22x58 pot fi, de asemenea, fixate cu suruburi, pe o baza plata. Toate suprafetele de contact sunt placate cu argint. Posibilitatea de etansare in pozitiile ON sau OFF. Toate piesele din plastic sunt facute din material rezistent la temperaturi extrem de ridicate. Dispozitivul de sigurante asigura faptul ca siguranta fuzibila nu atinge o carcasa. Design modular - este posibila asamblarea versiunilor multi-polare pe santierul de constructii pentru EFD 8, EFD 10, EFD 14 si EFD 22. Pentru toate dimensiunile este posibila o versiune cu indicator electronic. Exista doua tipuri tehnice de indicator: L (LED) cu o dioda LED incorporata care lumineaza dupa ce siguranta fuzibila este in functiune. Indicatorul poate opera in conditii de circuit deschis cu capacitate minima intre cablurile de conexiune. Intervalul de tensiune de operare de la 50V la 690V. I (NEON) cu lampa neon care lumineaza in mod constant dupa ce siguranta fuzibila este in functiune. Intervalul de tensiune de operare de la 100V la 750V a.c. Electric Casa recomanda separatoare Eti.
Separatoarele cu sertare ETI impreuna cu sigurantele tip CH sunt destinate protectiei conductoarelor din instalatii casnice si industriale (circuite de lumina, circuite pentru aparate electrocasnice, circuite de comanda) si protectiei aparatajului din aceste instalatii, precum si protectiei impotriva curentilor de suprasarcina si scurtcircuit. Datorita sistemului tip sertar, schimbarea fuzibilului se face usor si fara a exista pericolul electrocutarii, deoarece acest sistem decupleaza complet fuzibilul de partile metalice ale soclului. Separatoarele cu fuzibili Eti asigura protectia la suprasarcina si la scurtcircuit. Se folosesc in aplicatii industriale unde este necesara o capacitate de rupere mare. Asigura functia de sectionare si nu trebuie utilizate ca separatoare. Sunt echipate cu indicator luminos pentru semnalizarea arderii fuzibilului: se vor echipa cu fuzibili tip aM sau gG (gL-gl) fara percutor. Fuzibilii pentru utilizare generala (fuzibili aM) asigura doar protectiala scurtcircuit. Se folosesc pentru protectia sarcinilor cu varfuri mari de curent (motoare, primar transformatoarelor, etc.). Electric Casa recomanda separatoare Eti.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare