28 de ani de încredere și experiență!

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Detector pentru conductori/metale/lemn, Emos, M0501

Cod produs: M0501
108,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Dimensiuni: 155x72x28mm
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Model:
  • pentru conductori/metale/lemn
Indisponibil
+
Dimensiuni: 155x72x28mm
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Model:
  • pentru conductori/metale/lemn
  • Solicită cel mai bun preț
baterie 9V
Detectorul de masurat multifunctional este destinat pentru detectarea liniei electrice, obiectelor de metal si lemn. Acest aparat este destinat doar pentru uz casnic, nu este destinat spre utilizare profesionala. Inainte de utilizare cititi cu atentie instructiunile de utilizare si pastrati-le pentru necesitate ulterioara. Electric Casa recomanda detector Emos.
Tester de tensiune pentru masurarea valorii tensiunii; identifica, de asemenea, fazele, secvena si polaritatea; detecteaza tensiunea DC si AC, de contact sau fara contact; rezultatele indicate optic si acustic.
Detectarea obiectelor ascunse: Inainte de fiecare utilizare este necesara calibrarea detectorului. Apasati butonul TEST pe circa 2 secunde. Pe ecran se vizualizeaza simbolul materialului masurat (obiectului). Prin apasarea repetata a butonului SELECT selectionati tipul solicitat al materialului (obiectului): 28 lemn, metal, linie sub tensiune (AC). Apoi aplicati detectorul plat pe peretele unde doriti sa detectati obiecte ascunse. Apasati si tineti butonul TEST, pe ecran clipeste graficul de masurare si se aude semnalul sonor – piuit dublu rapid. Acum detectorul este calibrat la grosimea peretelui si poate sa inceapa detectarea obiectelor ascunse (tineti in continuare butonul TEST). Deplasati-va incet cu detectorul de masurat de-a lungul peretelui. Cand coloanele graficului se apropie de coloana mediana, va apropiati de obiectul cautat. Daca toate coloanele graficului sunt complete si suna neintrerupt semnalul sonor, marcati aceasta pozitie. Apoi procedati in acelasi mod, doar ca va apropiati de obiect pe cealalta parte. Nu uitati sa tineti in continuare butonul TEST, imediat dupa sunetul semnalului sonor marcati aceasta pozitie. Intre aceste pozitii este amplasat obiectul cautat. In cazul in care cautati un obiect de lemn, procedati identic conform indicatiilor „Detectarea obiectelor ascunse“. Imediat dupa detectarea obiectului, marcati acest loc. Dupa asigurarea ca obiectul este de lemn, comutati butonul SELECT pe metal. In acelasi loc cautati metale. Daca detectorul nu localizeaza nimic, obiectul este de lemn. Daca localizeaza ceva, obiectul este de metal.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită