28 de ani de încredere și experiență!
- 4%

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Contoar orar, 230VAC, sina DIN, Hager, EC100

Cod produs: EC100
Pret vechi: 138,00 Lei
132,48 Lei
Economisești: 5,52 Lei (4%)
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Familie: EC
Gabarit: 2 module
Tensiune: 230VAC
Tip masurare: analogic
Tip montaj:
  • sina DIN
Indisponibil
+
Familie: EC
Gabarit: 2 module
Tensiune: 230VAC
Tip masurare: analogic
Tip montaj:
  • sina DIN
  • Solicită cel mai bun preț
Compacte, avand nevoie doar de cateva module pe sina DIN, totusi au toate caracteristicile pe care ar trebui sa le aiba contoarele moderne: masurare curent pana la 6000A in toate retelele de 230/400V, direct sau indirect prin intermediul transformatoarelor, masurare totala sau partiala, masurare tarif unic si tarif dual, cu interfata M-BUS sau MODBUS si certificare MID. Toate celelalte dispozitive de masura din gama variata Hager sunt fiabile si exacte asemenea contoarelor. Electric Casa recomanda contoar orar Hager.
Noile contoare digitale ofera functionalitati complexe. Cateva functionalitati le puteti regasi doar la Hager cum ar fi masurarea directa pana la 125A fara transformator sau masurarea monofazata 3x80A intr-un singur dispozitiv. Cand sunt integrate intr-un sistem de supraveghere, utilizeaza doar unul in loc de trei adrese bus. Contoarele pot fi utilizate ca bidirectionale (cu exceptia ECN140D), pentru energia electrica consumata si livrata. De asemenea, masoara puterea activa, reactiva si aparenta.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită