Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Contoar de energie electrica monofazat cu masurare directa, 45A, digital, Omu System

Cod produs: MID-FM-1D
161,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 45A
Dimensiuni: 117.5x58.5x18mm
Gabarit: 1 modul
Standard: IEC 62053-21
Tensiune: 230VAC
Tip curent: AC
Tip masurare: digital
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • monofazat
Indisponibil
+
Curent: 45A
Dimensiuni: 117.5x58.5x18mm
Gabarit: 1 modul
Standard: IEC 62053-21
Tensiune: 230VAC
Tip curent: AC
Tip masurare: digital
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • monofazat
Contoarele de energie XBS sunt destinate pentru masurarea energiei active pentru conexiunea directa sau indirecta ( cu transformatoare de curent ) in retelele monofazate si trifazate. Contoarele sunt echipate cu o iesire pulsatorie care este separata complet de circuitul intern si care genereaza impulsuri proportional cu energia masurata pentru testarea acuratetii. Contoarele de energie trifazata analogice - masurare directa. Contoarele de energie trifazate digitale - masurare directa sau indirecta. Electric Casa recomanda contoar de energie electrica monofazat cu masurare directa XBS.

Dupa terminarea instalarii, contorul trebuie etansat pentru a preveni manipularea. Conectarea firelor trebuie facuta in conformitate cu diagrama de conectare de dedesubt. ( VEZI FIG. PAG 19/03 JOS ). O siguranta externa sau o intrerupere termica care va fi utilizata ca dispozitiv de protectie la supracurent pentru contor, trebuie instalata pe firul de alimentare.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare