Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Contoar de energie electrica monofazat cu masurare directa, 1 modul, digital, 100A, 01mp, F&F

Cod produs: LE-01MP
377,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 100A
Familie: 01mp
Gabarit: 1 modul
Tensiune: 230VAC
Tip masurare: digital
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • monofazat
Indisponibil
+
Curent: 100A
Familie: 01mp
Gabarit: 1 modul
Tensiune: 230VAC
Tip masurare: digital
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • monofazat
Contoarul de energie electrica F&F este indicator de consum de electricitate statica ( electronica ). Indicatorii de consum de energie electrica, calibrati, sunt utilizati ca submultipli pentru energia importata a curentului alternativ monofazat si trifazat. Electric Casa recomanda contoar de energie electrica trifazat cu masurare directa de energie F&F.
Contoarele cu analiza parametrilor retelei sunt utilizate pentru indicarea si inregistarea energeiei consumate de retea. Valorile masurate de contor in parametrii retelei, sunt indicate ciclic pe afisajul LCD. Citirea de la distanta a tuturor indicatiilor este posibila printr-un standard de retea de comunicatii cu fir RS-485. Electric Casa recomanda produse F&F.
Monofazic; 100A masurare directa; indicare kWh/ kvar + parametrii retelei; compatibil cu LVD; protocol Modbus RTU; RS-485 port; iesire impuls SO.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare