28 de ani de încredere și experiență!

Comenzile plasate in perioada 29.11-04.12.2022 vor fi procesate incepand cu data de 05.12.2022!

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Contactor modular F&F, 230VAC, 63A, 4ND, ST63-40

Cod produs: ST63-40
145,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 63A
Familie: ST63
Gabarit: 3M
Nr. / Tip contacte: 4ND
Putere: 24kW
Tensiune: 230VAC
Tip actionare: automata
Tip curent: AC
Tip montaj:
  • sina DIN
Tip prindere: cu surub
Indisponibil
+
Curent: 63A
Familie: ST63
Gabarit: 3M
Nr. / Tip contacte: 4ND
Putere: 24kW
Tensiune: 230VAC
Tip actionare: automata
Tip curent: AC
Tip montaj:
  • sina DIN
Tip prindere: cu surub
Contactoarele F&F sunt aparate de comutatie cu actionare electromagnetica capabile de a stabili, suporta si intrerupe curenti in conditii normale de functionare. Pentru protectia impotriva curentilor de scurtcircuit, trebuie montat in amontele fata de contactor, un intrerupator automat sau sigurante fuzibile. Contactoarele F&F se aleg, astfel incat curentul nominal sa fie mai mare, decat curentul nominal al motorului. Au ca aplicatii: comutarea instalatiilor de iluminat; comutarea instalatiilor de incalzire electrica; comutarea ventilatoarelor; comutarea portilor si jaluzelelor cu actionare electrica. Aceste aparate sunt special construite pentru montarea in tablourile modulare. Electric Casa recomanda contactor modular F&F.
Contactori electromagnetici in casete modulare pentru montare directa pe sina de 35mm. Electric Casa recomanda contactor modular F&F.
Aplicarea tensiunii de alimentare la bobina contatorului, va schimba contactul. Schimbarea starii contactorului este indicata de un semnal rosu in fanta acestuia. Dupa o cadere de tensiune, contactorul revine la pozitia/starea initiala. Electric Casa recomanda contactor modular F&F.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare