28 de ani de încredere și experiență!

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Clema bransament de intindere monofazat, Recomplast, 6-25mmp, CIBMU

Cod produs: CIBMU
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Familie: CIBMU
Material:
  • otel zincat
  • termoplastic
Temperatura de lucru: (-30...+55) grade C
Model:
  • monofazat
Sectiune conductor principal / derivat: 6-25mmp
Indisponibil
Familie: CIBMU
Material:
  • otel zincat
  • termoplastic
Temperatura de lucru: (-30...+55) grade C
Model:
  • monofazat
Sectiune conductor principal / derivat: 6-25mmp
  • Solicită cel mai bun preț
Clemele de intindere Recomplast pentru bransament electric monofazat universal-CIBMU, sunt folosite la executarea bransamentelor electrice monofazate cu orice tip de cabluri normate ( Al/Cu, torsadate/concentrice ), pentru orice puteri normale, pentru orice sectiune de cabluri utilizabile asigurand pretensionarea fascicolului de conductoare torsadate/coaxial, ce face legatura intre punctul de bransament si punctul de masurare. Electric Casa recomanda clema bransament de intindere Recomplast.
Cu ajutorul acestora se poate realiza fixarea rapidă al cablurilor izolate aeriene la stâlpi de susţinere fără a utiliza alte unelte. Conductorul de nul se pune în capătul de cauciuc al sistemului de prindere iar capătul cu întinzător metalic se agaţă de un cârlig de pe stâlp. La întindere patul cauciucat va strânge puternic cablul. Forţa de întindere este asigurată de greutatea cablului.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare