Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Multimetru digital, AC/DC, Comtec

Cod produs: MF0028-02500
58,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 200mA-10A
Dimensiuni: 127x70x26mm
Tensiune: 600VAC/DC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Model: profesional multifunctional cu carcasa de cauciuc
Indisponibil
+
Curent: 200mA-10A
Dimensiuni: 127x70x26mm
Tensiune: 600VAC/DC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Model: profesional multifunctional cu carcasa de cauciuc
baterie 9V
Aparatul digital prezinta urmatoarele avantaje fata de cel analogic: eliminarea erorilor de citire, precizie de masurare foarte buna, sensibilitate inalta, evaluare rapida a valorii masurate, viteza mare de masurare, rata de masurare de trei ori pe secunda, posibilitatea automatizarii procesului de masurare, declansare alarma la depasirea unor valori minime sau maxime.
Multimetrul masoara marimile electrice - tensiune etc.; Selectarea automata sau manuala a domeniului de masurare; De asemenea, masoara temperatura si permite testele cu diode sau tranzistoare; Multimetru cu cleme pentru valori mai mari, w/o intreruperea circuitului; Plus cabluri de masurare de rezerva cu varfuri, pentru orice multimetru.
Nu depasiti valorile indicate in specificatiile pentru fiecare treapta de masura. Cand aparatul este atasat circuitului electric de masurat, nu atingeti terminalele neutilizate. Cand scara valorica de masurat este necunoscuta dinainte, selectati treapta de masura la pozitia cea mai mare. Inainte de a roti comutatorul pentru a schimba functiile, deconectati conectorii test de la circuitul de masurat. Niciodata nu masurati rezistenta la circuitele in functiune. Intotdeauna fiti atenti cand lucrati cu voltaj peste 60V DC sau 30V AC. Nu atingeti cu degetele pinii metalici ai conectorilor test.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare