Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Contoar de energie electrica trifazat cu masurare indirecta, 7 module, digital, 5A, 03m, F&F

Cod produs: LE-03M CT
741,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 5A
Familie: 03m
Gabarit: 7 module
Tensiune: 230/400VAC
Tip masurare: digital
Tip montaj: sina DIN
Model: trifazat
Indisponibil
+
Curent: 5A
Familie: 03m
Gabarit: 7 module
Tensiune: 230/400VAC
Tip masurare: digital
Tip montaj: sina DIN
Model: trifazat
vezi categoria Transformatoare, balasturi, ignitere
Contoarul de energie electrica F&F este indicator de consum de electricitate statica ( electronica ). Indicatorii de consum de energie electrica, calibrati, sunt utilizati ca submultipli pentru energia importata a curentului alternativ monofazat si trifazat. Electric Casa recomanda contoarele de energie F&F.
Contoarele cu citire automata sunt folosite pentru a indica energia electrica importata si parametrii retelei cu posbilitatea citirii la distanta, pastrarea datelor ori a indicatorilor in sisteme financiar contabile, BMS, SCADA, etc. Grupurile de contoare impreuna cu dispozitive de comunicatii in retea ( convertori, concentratoare, controlere) este gestionat prin software'uri speciale pentru a inregista consumul de energie si parametrii de retea. Valorile citite si inregistrate sunt concordanta cu indicatorii de pe afisaj. Comunicarea cu contoarele este executata in concordanta cu protocolul de comunicare proiecat de portul de comunicare. Fiecare contor este identificata de o adresa unica atribuita de utilizator. Electric Casa recomanda produse F&F.
Trifazic; 3*5A masurare indirecta; 5:6000/5A transformatoare; optiunile se seteaza in concordanta cu Modbus RTU; indicatii kWh; compatibil cu MID; protocol Modbus RTU; port RS-485; iesire impuls SO.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare