Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Contoar de energie electrica trifazat cu masurare indirecta, 5A, Noark

Cod produs: 107284
414,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 5A
Familie: EX9EM 3P
Gabarit: 4 module
Tensiune: 230/400VAC
Tip masurare: analogic
Tip montaj: sina DIN
Model: trifazat
Indisponibil
+
Curent: 5A
Familie: EX9EM 3P
Gabarit: 4 module
Tensiune: 230/400VAC
Tip masurare: analogic
Tip montaj: sina DIN
Model: trifazat
vezi categoria Transformatoare, balasturi, ignitere
Contoarele de energie Ex9EM Noark sunt contoare inteligente de energie electrica. Gama Ex9EM cuprinde 6 tipuri de contoare cu parametri diversi. Curentul nominal poate fi fix sau reglabil prin Transformator de Curent. Afisajul este disponibil in versiunile cu LCD sau mecanic. Instalarea contoarelor de energie Ex9EM sunt potrivite atat pentru aplicatii rezidentiale/comerciale cat si industriale. Un avantaj il reprezinta montarea pe sina DIN in interiorul cofretului. Ele isi vor gasi utilitatea oriunde este necesara masurarea energiei consumate. Contoarele de energie sunt disponibile in versiunea de 1 sau 4 module. Ex9EM 1P 1M 80A MO MT este singurul tip care are modul multi-tarif si modul de comunicare ModBus RS485 care poate citi si afisa urmatoarele variabile: kWh, energie activa, energie reactiva si putere activa. Soft-ul pentru comunicatie poate fi descarcat de pe site-ul nostru. Electric Casa recomanda contoarele de energie Noark.
Aceste contoare sunt destinate pentru transformatoarele de curent cu un curent secundar de 5A. Curentul maxim masurat al sistemului este specificat de valoarea primara a curentului in timp ce se foloseste un transformator de curent. Electric Casa recomanda produse Noark.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare