Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Contoar de energie electrica trifazat cu masurare directa, 7 module, digital, 60A, 03mp, F&F

Cod produs: LE-03MP
1.145,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 60A
Familie: 03mp
Gabarit: 7 module
Tensiune: 230/400VAC
Tip masurare: digital
Tip montaj: sina DIN
Model: trifazat
Indisponibil
+
Curent: 60A
Familie: 03mp
Gabarit: 7 module
Tensiune: 230/400VAC
Tip masurare: digital
Tip montaj: sina DIN
Model: trifazat
Contoarul de energie electrica F&F este indicator de consum de electricitate statica ( electronica ). Indicatorii de consum de energie electrica, calibrati, sunt utilizati ca submultipli pentru energia importata a curentului alternativ monofazat si trifazat. Electric Casa recomanda contoarele de energie F&F.
Circuite de comutare a releului intern L1,L2,L3. Control manual al releului; Protectie la supracurent - setarea sarcinii limita; Energie prestabilita (setata in avans) - valoarea energiei active la care contorul deconecteaza releul intern; Mod automatic - releul se opreste automat dupa ce pragul de supracurent a crescut si cand functia de supracurent setata si activata a fost presetata; Status - starea curenta a releului [ on/off ]. Electric Casa recomanda produse F&F.
Trifazic; 60A masurare directa; indicare kWh/ kvar + parametrii retelei; preplatit; compatibil cu LVD; protocol Modbus RTU; port RS-485; iesire impuls SO.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare