28 de ani de încredere și experiență!

Comenzile plasate in perioada 31.05-05.06.2023 vor fi procesate incepand cu data de 06.06.2023!

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Automat de scara Noark, 0.5sec-10min, AC, 230VAC, 1ND, versiunea programabila, 110559

Cod produs: 110559
235,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 16A
Familie: Ex9SS
Gabarit: 1M
Grad de protectie:
  • IP20
Nr. / Tip contacte: 1ND
Reglaj timp: 0.5sec-10min
Tensiune: 230VAC
Tip curent: AC
Tip montaj:
  • sina DIN
Tip prindere: cu surub
Temperatura de lucru: (-10...+50) grade C
Model:
  • versiunea programabila
Indisponibil
+
Curent: 16A
Familie: Ex9SS
Gabarit: 1M
Grad de protectie:
  • IP20
Nr. / Tip contacte: 1ND
Reglaj timp: 0.5sec-10min
Tensiune: 230VAC
Tip curent: AC
Tip montaj:
  • sina DIN
Tip prindere: cu surub
Temperatura de lucru: (-10...+50) grade C
Model:
  • versiunea programabila
  • Solicită cel mai bun preț
Intrerupatoarele de scara Ex9SS sunt potrivite mai ales pentru birouri, spatii rezidentiale si aplicatii industriale, de exemplu pentru luminarea scarilor sau a zonelor de acces. Timpul de comutare AUTO poate fi reglat pana la 10 minute cu ajutorul unui comutator rotativ frontal sau poate fi comutat manual in starile ON/OFF cu ajutorul unui alt comutator rotativ frontal. Instalarea intrerupatoarelor de scara programabile Ex9SSP au aceeasi utilizare ca si Ex9SSB, dar cu functii suplimentare: a- automatul de scara cu revenire intarziata si semnalizare inainte de a opri prin doua flash-uri de lumina; b- intrerupatoarele de scara programabile cu revenire intarziata si semnalizare inainte de a opri prin doua flash-uri de lumina. Intarzierea programabila permite prelungirea timpului prin numarul de apasari de buton, de exemplu daca perioada setata este de 5 minute si apasati butonul de 3 ori, perioada de timp a comutatorului ON va fi de 15 minute (timp de prelungire maxima -30 minute). Resetarea acestei perioade se poate face apasand butonul mai mult de 2 secunde. Electric Casa recomanda automat de scara Noark. Electric Casa recomanda automat de scara Noark.
Reglarea timpului este cuprinsa intre 0.5 si 10 minute pe fiecare apasare pe program. Control al intreruperii manual. Functii suplimentare de programare "a" si "b": a- automatul de scara cu revenire intarziata si semnalizare inainte de a opri prin doua flash-uri de lumina; b- automate programabile cu revenire intarziata si semnalizare inainte de a opri prin doua flash-uri. Intarzierea programabila permite prelungirea timpului prin numarul de apasari de buton, de exemplu daca perioada setata este de 5 minute si apasati butonul de 3 ori, perioada de timp a comutatorului ON va fi de 15 minute (timp de prelungire maxima 30 minute). Temporizarea poate fi incheiata apasand indelung pe butonul de control (> 2 secunde). Posibilitatea de a conecta butoane ce comanda cu lampi (maxim 100mA).

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare