Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Termometru cu laser, cu display, Omu System

Cod produs: TM
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Dimensiuni: 87x43x148mm
Model:
  • cu display
Indisponibil
Dimensiuni: 87x43x148mm
Model:
  • cu display
baterie 9V
Termometrul cu laser este potrivit pentru măsurarea temperaturii în locuri greu accesibile, pe obiecte în mișcare sau în cazurile în care altfel obiectul măsurat ar putea fi deteriorat prin măsurarea temperaturii sale prin contact. Termometrul detectează radiația termică în porțiunea infraroșu a spectrului și o transformă la o valoare de temperatură. Este prevăzut cu un fascicul laser de țintire, pentru un scop mai precis asupra punctului măsurat. Electric Casa recomanda termometru cu laser Omu System.
Orice obiect cu o temperatura peste 0 grade C va emite o anumita proportie de radiatii infrarosii pe baza propriei temperaturi. Radiatia si distributia lungimii sale de unda au o relatie foarte stransa cu temperatura sa de suprafata. Pe baza acestei principale, temperatura obiectelor poate fi detectata cu exactitate prin masurarea radiatiei infrarosii a obiectelor.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită