28 de ani de încredere și experiență!

Comenzile plasate in perioada 31.05-05.06.2023 vor fi procesate incepand cu data de 06.06.2023!

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Termometru cu laser cu display, Emos, M0503

Cod produs: M0503
114,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Dimensiuni: 160x100x40mm
Model:
  • cu display
Indisponibil
+
Dimensiuni: 160x100x40mm
Model:
  • cu display
  • Solicită cel mai bun preț
baterie 9V
Termometrul cu infraroșu este potrivit pentru măsurarea temperaturii în locuri greu accesibile, pe obiecte în mișcare sau în cazurile în care altfel obiectul măsurat ar putea fi deteriorat prin măsurarea temperaturii sale prin contact. Termometrul detectează radiația termică în porțiunea infraroșu a spectrului și o transformă la o valoare de temperatură. Este prevăzut cu un fascicul laser de țintire, pentru un scop mai precis asupra punctului măsurat. Electric Casa recomanda termometru cu laser Emos.
Tester de tensiune pentru masurarea valorii tensiunii; identifica, de asemenea, fazele, secvena si polaritatea; detecteaza tensiunea DC si AC, de contact sau fara contact; rezultatele indicate optic si acustic.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită