Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Termometru cu laser, cu display, Adeleq

Cod produs: 03-335
281,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Model:
  • cu display
Indisponibil
+
Model:
  • cu display
baterie 9V
Termometrul cu laser este potrivit pentru măsurarea temperaturii în locuri greu accesibile, pe obiecte în mișcare sau în cazurile în care altfel obiectul măsurat ar putea fi deteriorat prin măsurarea temperaturii sale prin contact. Termometrul detectează radiația termică în porțiunea infraroșu a spectrului și o transformă la o valoare de temperatură. Este prevăzut cu un fascicul laser de țintire, pentru un scop mai precis asupra punctului măsurat. Electric Casa recomanda termometru cu laser Adeleq.
Este un termometru cu infrarosu profesionist, fara contact manual, care este caracteristic pentru o operare usoara, un design precis, o precizie ridicata si o raza larga de masurare. Are diverse tipuri de functii, cum ar fi colimarea cu laser, afisaj LCD cu iluminare de fundal, alarma de temperatura, emisivitate reglabila si oprire automata. Atunci cand dispozitivul este in functiune, temperatura obiectelor ar putea fi detectata rapid si precis, doar vizand fereastra de detectare a obiectelor.
Termometrele cu inflarosu detecta energia in infrarosu emisa de obiecte. Instrumentul concentreaza energia prin lentilele sale, schimband temperatura dintr-un material special, care creeaza un semnal electric. Acest semnal este procesat de catre componentele electronice ce compun instrumentul dupa care este afisata valoarea pe display. Radiatia laser este utilizata numai pentru observarea instrumentului si nu are alte efecte asupra temperaturii masurate. Doar tintiti obiectul vizat, apasati pe tragaci si cititi temperatura curenta a suprafetei pe afisajul LCD. Daca este necesar laserul poate fi activat de la butonul laser pentru o tintire mai precisa. Folosit pentru diagnosticul auto: aer conditionat, incalzitoare, radiatoare, termostate, cilindri de aprindere gresita, convertoare catalitice, frane si pneuri. Optional alegere afisaj C/F. Distanta: Raport dimensiune punct: 8; Fascicul indicator laser. Emisivitate: 0.95. Afisaj clar cu functie de iluminare din spate LCD Auto 'Oprire' si indicator curent scazut. Termometrul cu inflarosu detecta energia in infrarosu emisa de diverse obiecte. Instrumentul se concentreaza prin lentilele sale pentru culegerea informatiei si creaza un semnal electric. Amicrocomputer proceseaza acest semnal si afiseaza iesirea pe panoul de termometru. Electric Casa recomanda produse Adeleq.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită