28 de ani de încredere și experiență!

Comenzile plasate in perioada 13-15.08.2022 vor fi procesate incepand cu data de 16.08.2022!

- 8%

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Stabilizator de tensiune tip UPS, 1.1KVA, 230VAC, TED, Line Interactive, DZ088391

Cod produs: DZ088391
Pret vechi: 599,00 Lei
551,08 Lei
Economisești: 47,92 Lei (8%)
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 16A
Dimensiuni: 345X145X165mm
Familie: Line Interactive
Putere: 600W
Putere (KVA): 1.1KVA
Tensiune: 230VAC
Tip:
  • line interactive
Model:
  • tip UPS
Indisponibil
+
Curent: 16A
Dimensiuni: 345X145X165mm
Familie: Line Interactive
Putere: 600W
Putere (KVA): 1.1KVA
Tensiune: 230VAC
Tip:
  • line interactive
Model:
  • tip UPS
Caracteristici: culoare alb, carcasa plastic. Display LCD / versiunea 700VA la alegere: LED sau LCD. Mod economic de functionare, restart automat, pornire inteligenta in moduc DC (functie Cold Start). Aplicatii: calculatoare / electronice / electrocasnice / severe / sisteme de securitate. Protectie complet 6: suprasarcina, supratensiune, supraincarcare, descarcare electrica si scurt-circuit. Stabilizare automată a tensiunii (AVR); Pornire inteligentă în modul DC (funcție de pornire la rece); Repornire automată în timp ce AC se recuperează; Control cu ​​microprocesor de mare fiabilitate; Încărcare în modul oprit; Reîncărcare automată; Gestionarea inteligentă a bateriei. Electric Casa recomanda stabilizator de tensiune TED.
Descriere: UPS-ul LCD Line Interactive are greutatea de aproximativ 4.6kg. Este special proiectat pentru a proteja aparatura electrica, electronica ce se racordeaza la reteaua de tensiune care in mod normal are 220Vca (curent alternativ) sau 230Vca. Acopera fluctuatiile de tensiune intre 140Vca pana la 290Vca prin stabilizatorul inter si lipsa totala a tensiunii sau in afara gamei 140Vca-290Vca (timp limitat). Va salveaza consumatorii protejati prin acest echipament in cazul de supravoltaj instantaneu, subvoltaj, variatii de pana la 1500V (intensitate 1mA maxim 2 secunde)/ Stabilizeaza tensiunea la 220/230V in limitele +-9%. Se utilizeaza pentru: Calculator, laptop, TV, BluRay, DVD, router, switch, aparatura medicala, aparatura de precizie, cat si alti consumatori ce trebuie protejati. Caracteristici: UPS-ul este dotat cu display, alarma acustica, buton pornit-oprit, 2 prize schuko si cablu de alimentare. Precautii: Evitati introducerea de materiale ca agrafe, sarme, lichide etc. in interiorul produsului. Utilizati aparatul doar in gama de temperatura -10 grade Celsius pana la maxim 40 grade Celsius si in umiditate de pana la 90% (fara condensare). Pozitionarea UPS-ului sa fie astfel incat acesta sa fie aerisit suficient (100mm in lateral cat si pe inaltime fata de pereti, blaturi etc.).
Stabilizatorul de Tensiune TED este special proiectat pentru a proteja aparatura electrica, electronica ce se racordeaza la reteaua de tensiune care in mod normal are 220Vca sau 230Vca. Acopera fluctuatiile de tensiune intre 145V pana la 280V. Va salveaza consumatorii protejati prin acest echipament in cazul de supravoltaj instantaneu, subvoltaj, variatii de pana la 1500V (1mA maxim 2 secunde). Stabilizeaza la 230V in limitele plus-minus 8%. Se utilizeaza pentru: centrale termice alimentate cu gaz, calculator, laptop, TV, BluRay, DVD, router, switch, aparatura medicala, aparatura de precizie, frigider (cel de 1000VA). Circuitul de stabilizare este realizat prin microprocesor incorporat. Transformatorul este protejat la supraincalzire. Evitati introducerea de materiale ca agrafe, sarme, lichide etc. In interiorul produsului. Utilizati aparatul doar in gama de temperaturi 0 grade Celsius pana la maxim 40 grade Celsius si in umiditate de pana la 90% (fara condensare). Pozitionarea stabilizatorului trebuie sa asigure o aerisire suficienta. Inainte de racordarea la tensiunea de retea: verificati integritatea fizica a aparatului; verificati puterea stabilizatorului sa fie cea cumparata (500VA sau 1000VA). Conectati consumatorii in pozitia inchis DECUPLAT Oprit OFF la stabilizatorul TED. Racordati stecherul aparatului in priza. Apasati butonul Pornit Reset (ON). Ledul verde "Functionare" (working) se aprinde, iar cel galben "Stabilizare" (delay) semnalizeaza pentru 10 secunde. Porniti consumatorii conectati unul cate unul. In cazul depasirii puterii (sau scurtcircuit) stabilizatorului butonului de pornire se reseteaza si revine pe pozitia DECUPLAT Oprit (OFF). Daca voltajul de la retea este sub 145V sau peste 280V aparatul se deconecteaza si ledul rosu "Anormal" (ABNORMAL) lumineaza. Doar cand tensiunea revine in limitele 145V-280V, ledul rosu "Anormal" (ABNORMAL) se stinge. La fel se intampla daca stabilizatorul este supraincalzit. In cazul in care stabilizatorul nu functioneaza, scoateti toti consumatorii, lasati-l 5 minute scos din priza, apoi realimentati-l si il porniti din intrerupator. Cand ledul galben "Stabilizare" (Delay) este aprins, echipamentul stabilizeaza tensiunea anormala (cu fluctuatii) de la retea. Electric Casa recomanda produsele TED.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare