28 de ani de încredere și experiență!

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Siguranta fuzibila MPR fara izolatie Freder, Gr.2C, gG, 250A, 120kA, 500VAC, 02-0242

Cod produs: 02-0242
31,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Capacitate de rupere la scurtcircuit: 120kA
Curent: 250A
Dimensiuni: 150x58mm
Gabarit: normal
Grupa: Gr.2C
Material:
  • ceramica
  • metal
Tensiune: 500VAC
Temperatura de lucru: (-30...+50) grade C
Caracteristica de declansare: gG
Indisponibil
+
Capacitate de rupere la scurtcircuit: 120kA
Curent: 250A
Dimensiuni: 150x58mm
Gabarit: normal
Grupa: Gr.2C
Material:
  • ceramica
  • metal
Tensiune: 500VAC
Temperatura de lucru: (-30...+50) grade C
Caracteristica de declansare: gG
  • Solicită cel mai bun preț
Siguranţa MPR este special proiectată și dimensionată astfel, încât la trecerea unui curent de valoare mai mare decât curentul nominal pentru o perioadă de timp suficient de îndelungat, sau în cazul unui scurtcircuit, ca urmare a încălzirii se topește, deschizând circuitul în care a fost instalat. Astfel, prin întreruperea curentului, protejează atât traseele electrice din circuit cât și consumatorii. Montarea și folosirea lor este eficientă financiar, chiar și cu condiţia înlocuirii lor după fiecare scurtcircuit. Capacitatea lor se poate modifica foarte ușor prin schimbarea patronului. Nu au nevoie de întreţinere. Patroanele fuzibile NT sunt marcate cu simbolul „gG”, a cărui semnificaţie este capacitatea de întrerupere extinsă pe întregul domeniu în aplicaţii generale. Simbolul „gG” are aceeași semnificaţie cu simbolul „gL” din standardul VDE utilizat anterior. Siguranţele fuzibile marcate „aM” pot fi utilizate pentru protecţia circuitelor motoarelor electrice. Electric Casa recomanda siguranta fuzibila MPR fara izolatie Freder.
Siguranta fuzibila Freder este un aparat de protectie care intrerupe circuitul in care este conectat, cand curentul electric depaseste un anumit timp o valoare data, prin topirea unuia sau mai multor elemente fuzibile. Sigurantele fuzibile cu mare putere de rupere (MPR) constau din patronul ceramic cu fuzibil rapid sau ultrarapid, suportul ceramic cu furci de contact, si manerul detasabil, cu care se introduce sau se scoate patronul din suport. Electric Casa recomanda produse Freder.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare