28 de ani de încredere și experiență!
- 5%

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Releu de protectie tensiune trifazat, multifunctional, 63A, DigiTop, MP-63

Cod produs: MP-63
Pret vechi: 523,50 Lei
497,33 Lei
Economisești: 26,17 Lei (5%)
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 63A
Dimensiuni: 94x66x54mm
Nr. poli: 3P
Tensiune: 380VAC
Tip:
  • B
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • trifazat, multifunctional
Indisponibil
+
Curent: 63A
Dimensiuni: 94x66x54mm
Nr. poli: 3P
Tensiune: 380VAC
Tip:
  • B
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • trifazat, multifunctional
Releu multifunctional DigiTop MP63 este destinat atat pentru deconectarea automata a tensiunii, in caz ca aceasta creste sau scade peste limitele admise reglate de utilizator cat si pentru protectia impotriva suprasolicitarii instalatiei.
Indicatorul releului MP63 afiseaza:
- tensiunea existenta in retea
- valoarea curentului in circuitul de sarcina
- consumul in kW
Releul DigiTop indeplineste rol dublu in acelasi timp, atat ca releu de protectie impotriva oscilatiilor de tensiune cat si impotriva suprasolicitarii instalatiei. Dispozitivul este controlat de un microprocesor, care analizeaza tensiunea si curentul din retea. Masurarea curentului se face cu ajutorul transformatorului de curent, care se afla in dispozitiv. Tensiunea utilizata se calculeaza si se afiseaza pe indicator. La iesirea dispozitivului este instalat un releu electromagnetic. Dispozitivul este alimentat de la reteaua pe care o monitorizeaza.
Electric Casa recomanda releu de protectie tensiune DigiTop.
Acest tip de comutator se monteaza la intrarea generala din imobil, se alimenteaza cu cele 3, astfel conectat releul are capacitatea de a furniza permanent tensiune monofazata (pe iesire din releu) indiferent daca are lipsa tensiune pe una sau doua faze. Limita inferioara de oprire (programabila) 120 -200 V (170 V). Limita superioara de oprire (programabila) 210 - 270 V (250 V).

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare