28 de ani de încredere și experiență!
- 5%

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Releu de protectie tensiune trifazat, 40A, DigiTop, VP-3F40A

Cod produs: VP-3F40A
Pret vechi: 880,50 Lei
836,48 Lei
Economisești: 44,02 Lei (5%)
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 40A
Dimensiuni: 122.5x90x64mm
Nr. poli: 7P
Tensiune: 230/400VAC
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • trifazat
Indisponibil
+
Curent: 40A
Dimensiuni: 122.5x90x64mm
Nr. poli: 7P
Tensiune: 230/400VAC
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • trifazat

Aceste dispozitive sunt special concepute pentru a proteja echipamentele electrice industriale și de uz casnic impotriva oscilatiilor de tensiune. Releele de tensiune controleaza parametrii din retelele electrice monofazate sau trifazate si intrerup consumatorii in cazul in care valoarea tensiunii depaseste limitele setate de utilizator. Dispozitivul conecteaza sarcina in mod automat după revenirea la tensiunea normală. Releul de tensiune protejeaza prin intreruperea alimentarii curentului electric, acesta nu regleaza valoarea tensiunii. Releele de tensiune VP-3F40A, VP 3F63A sunt proiectate pentru a proteja împotriva oscilatiilor de tensiune pentru consumatorii monofazati sau trifazati cu capacitatea de a lucra ca un releu trifazic sau ca trei relee monofazice. Electric Casa recomanda releu de protectie tensiune DigiTop.

Parametrii technici: trifazic / trei monofazice, afișajul valorii de tensiune curente pe fiecare faza, pornirea automata a curentului dupa normalizarea tensiunii.
Parametrii controlabili: limitele superioare si inferioare de oprire a tensiunii, timpul de întârziere al pornirii, valoarea permisa a asimetriei fazelor, regim de lucru sincron / asincron, controlul ordinii de succesiune a fazelor.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare