Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Priza programabila WI-FI Emos, 1 post, alb, 16A

Cod produs: P5530
133,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 16A
Putere: 3500W
Tensiune: 230VAC
Tip: alb
Temperatura de lucru: (-10...+50) grade C
Model: 1 post
Indisponibil
+
Curent: 16A
Putere: 3500W
Tensiune: 230VAC
Tip: alb
Temperatura de lucru: (-10...+50) grade C
Model: 1 post
Priza Emos cu cronometru automat, porneste/opreste aparatul. Ideal pentru acvarii, terarii, pompe pentru piscina si iluminat. Cronometru digital pentru planificari saptamanale folosind 8-20 programe. Poate suporta o sarcina maxima de 3680W. Electric Casa recomanda produsele Emos.
Temporizator pornire/oprire automata a aparatului ideal pentru acvarii, terarii, pompe pentru piscina si iluminat; prize cu temporizator mecanic sau temporizatoare digitale mai practice; temporizator digital pentru a va planifica saptamana folosind 8-20 de programe; se poate descurca cu max. sarcina de 3,680W.
Socluri, prize, adaptoare, temporizatoare, altele. - Timers Schuko - Priza cu temporizator porneste / opreste automat aparatul. Ideal pentru acvarii, terarii, pompe pentru piscina si iluminat. Prize cu temporizator mecanic sau temporizatoare digitale mai practice. Temporizator digital pentru a putea planifica saptamana folosind 8-20 de programe. Poate suporta o sarcina max. de 3.680W

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită