Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Priza - aparat de masurare a energiei electrice monofazate, 16A, Strohm

Cod produs: PMD-CE-05370
73,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 16A
Tensiune: 230VAC
Tip masurare: electronic
Tip montaj:
  • incastrat
Model:
  • monofazat
Indisponibil
+
Curent: 16A
Tensiune: 230VAC
Tip masurare: electronic
Tip montaj:
  • incastrat
Model:
  • monofazat
Contoarele de energie Strohm sunt destinate pentru masurarea energiei active pentru conexiunea directa sau indirecta ( cu transformatoare de curent ) in retelele monofazate si trifazate. Contoarele sunt echipate cu o iesire pulsatorie care este separata complet de circuitul intern si care genereaza impulsuri proportional cu energia masurata pentru testarea acuratetii. Contoarele de energie trifazate analogice - masurare directa. Contoarele de energie trifazate digitale - masurare directa sau indirecta. Electric Casa recomanda priza - aparat de masurare a energiei electrice monofazate Strohm.
Echipamentul pentru calcularea costurilor pentru energia electrica va fi utilizat numai in spatii acoperite fara umiditate.Tensiunea si puterea echipamentelor conectate nu trebuie sa depaseasca valorile mentionate. Echipamentul afiseaza costurile totale, permite astfel o verificare corespunzatoare a consumului de energie electrica si contribuie in acest mod la reducerea consumului de energie.Posibilitate de verificare a modului in care contorul de energie electrica pentru spatiul respectiv inregistreaza consumul. Electric Casa recomanda contoarele de energie F&F.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită