28 de ani de încredere și experiență!

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Panou fotovoltaic monocristalin, HalfCUT, 415W, 9Busbars, 5400Pa, EXE Solar, PVM44150-C, set 30buc

Cod produs: PVM44150-C
1.469,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Dimensiuni: 1722x1134x35mm
Dioda Bypass: 9Busbars
Grad de protectie:
  • IP67
Greutate: 20kg
Nr. celule pe rand:
  • 108
Putere: 415W
Sarcina maxima de zapada: 5400Pa
Tip:
  • monocristalin IEC
Temperatura de lucru: (-40...+85) grade C
Model:
  • HalfCUT
Indisponibil
+
Dimensiuni: 1722x1134x35mm
Dioda Bypass: 9Busbars
Grad de protectie:
  • IP67
Greutate: 20kg
Nr. celule pe rand:
  • 108
Putere: 415W
Sarcina maxima de zapada: 5400Pa
Tip:
  • monocristalin IEC
Temperatura de lucru: (-40...+85) grade C
Model:
  • HalfCUT
  • Solicită cel mai bun preț
Seria de celule TRITON monocristaline 108 halfcut cu celule multibusbar M10 este cea mai nouă serie de eficiență maximă. Celulele Halfcut sunt împărțite în două jumătăți pentru a îmbunătăți performanța și sunt aranjate in doua siruri paralele pentru un management mai bun de umbrire. Având un cadru din aluminiu anodizat negru de 35 mm, seria TRITON poate combină atractivitatea vizuală cu eficiența conversiei de peste 21 %. Electric Casa recomanda panou fotovoltaic / panou solar monocristalin EXE Solar.
Panourile solare
Reprezintă principalul element, în lipsa căruia nu ai putea folosi lumina razelor soarelui drept “furnizor” de energie.
Pe piața sistemelor solare poți găsi disponibile patru tipuri de panouri fotovoltaice: monocristaline (imagine alăturată), policristaline, amorfe (tip “film”) și hibride. Dintre acestea, primele două sunt cele mai utilizate, în special atunci când vine vorba de achiziționarea lor pentru uz rezidențial.
Atât panourile monocristaline, cât și cele policristaline au în compoziție celule fabricate din siliciu, în cantitate care diferă în funcție de tipul de panouri. Astfel, panourilor monocristaline folosesc un singur cristal pur de siliciu din care sunt fabricate celulele. Procesul de producție este unul complex ce necesită anumite costuri de producție, motiv pentru care acest tip de panouri implică o investiție mai mare. Cu toate acestea, tehnologia lor este cea mai avansată, dovedind o eficiență de peste 20%.
Panourile fotovoltaice policristaline au în componență celule tăiate dintr-un lingou de siliciu topit, recristalizat și turnat apoi într-o matriță pătrată pentru a fi asamblat în celule complete. Procesul de fabricație fiind mai simplu și costul de producție este mai redus. Eficiența lor tinde astfel să scadă puțin, ajungând la o medie de aproximativ 17%.
Avantajul panourilor policristaline este că pot capta cu ușurință lumina solară chiar și atunci când aceasta nu lovește direct suprafața panourilor, iar radiația este în fapt reflectată de pe alte suprafețe.
Foarte mulți clienți interesați ne întreabă adesea cum să aleagă panourile potrivite, iar răspunsul nostru este de fiecare dată aceleași. Depinde de consumul zilnic de energie și de zilele de autonomie. Localizarea geografică este un factor important, precum și determinarea celui mai mic număr de ore de lumină naturală în lunile înnorate ale anului. În plus, contează forma acoperișului (unghiul de înclinare) și eficiența panourilor solare. În funcție de aceste criterii, echipa noastră te poate ajuta să faci alegerea potrivită.
Pret valabil per bucata, comanda minima 30 bucati.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită