Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Multitester UTP/FTP/TV/DATA/TELEFON, Adeleq

Cod produs: 03-340
125,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Dimensiuni: 151x65x34mm
Model: UTP/FTP/TV/DATA/TELEFON
Indisponibil
+
Dimensiuni: 151x65x34mm
Model: UTP/FTP/TV/DATA/TELEFON
2xAAA
Detectorul de retea este destinat descoperirii de retele (cabluri) fara curenti. Fiecare unitate este alcatuita dintr-un emitator si un receptor. In conditii ideale dispozitivul poate detecta un traseu de cabluri de retea pana la o distanta de 30cm de zona in care se afla firele. Rezultatele vor depinde de izolatia cablurilor, distant fata de alte cabluri similare, etc.
Pentru o utilizare cat mai corecta, efectuati conexiunea cu mufele corespunzatoare si porniti butonul ON/OFF. Ledul va emite un semnal luminos intermitent (semnal transmis). Pentru a opri aparatul, aparatul, apasati din nou butonul ON/OFF. Daca pe o perioada de 30 minute aparatul nu este utilizat, acesta se va opri automat pentru a salva energia bateriei. Pentru o depozitare cat mai usoara puteti fixa receptorul in fata emitatorului. Pentru activarea receptorului, apasati si tineti apasat butonul TEST, astfel receptorul va capta semnalul transmis de catre emitator. Miscati receptorul in zona de detectie a cablurilor verificate. Daca cablurile cautate sunt cele pe care se emite semnalul, receptorul va semnaliza detectarea acestora perintr-un semnal acustic, iar ledul va creste in intensitate luminoasa. Rotiti butonul de sensibilitate pentru a reduce distanta zonei de detectie (pentru o detectare cat mai exacta).
Folositi aparatul pentru a detecta doar cablurile non-electrice. Deconectati firele din instalatia electrica. Pentru a obtine rezultate cat mai corecte, cablurile verificate nu trebuie sa fie sub tensiune sau conectate la aparatele de care apatin. Instalatia trebuie sa fie deconectata de la retea. Nu atingeti cu mana cablurile din instalatie (exista riscuri de electrocutare). Pentru a evita diferitele erori care pot aparea la detectarea retelelor, va rugam verificati bateriile aparatului. Daca aceasta nu sunt la o capacitate normala, va rugam sa le inlocuiti. Electric Casa recomanda produse Adeleq.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită