Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Multimetru digital, AC/DC, d, Adeleq

Cod produs: 03-314
301,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 400mA-10A
Familie: d
Rezistenta: 400Ohm-40MOhm
Tensiune: 600VAC/DC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Model:
  • profesional multifunctional cu carcasa de cauciuc
Indisponibil
+
Curent: 400mA-10A
Familie: d
Rezistenta: 400Ohm-40MOhm
Tensiune: 600VAC/DC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Model:
  • profesional multifunctional cu carcasa de cauciuc
baterie 9V
Multimetrul digital este un aparat de măsură care dispune de un afişaj LCD de 3,5 digiti. Se poate utiliza în laboratoare, ateliere respectiv la domiciliu. Este capabil să măsoare parametrii tehnici ai unei reţele. Deteriorarea aparatului este împiedicată de siguranţa fuzibilă rapidă, încorporată, de 200 mA. Functiile butoanelor: HOLD-reţine valoarea actuală, iluminare fundal. Electric Casa recomanda multimetru digital Adeleq.
Acest instrument de masura profesional portabil si ecran cu cristale lichide LCD are 5 functii: masurarea nivelului sonor a zgomotului din fabrici, scoli, birouri, aeropoarte si acusticii studiourilor, salilor de spectacol si instalatiilor hi-fi; masurarea nivelului de iluminare; masurarea umiditatii, masurarea temperaturii; masurarea digitala a tensiunii si curentului AC si DC, a frecventei, continuitatii, diodei, capacitatii, sarcinii. Instrumentul poate fi folosit atat de profesionisti, cat si in scoli, ateliere si acasa. Multimetru indeplineste mai multe functii: masurarea tensiunii DC (pana la 600V); masurarea tensiunii AC (pana la 600V); masurarea curentului AC si DC; masurarea rezistentei; masurarea capacitatii; testarea diodei; testarea continuitatii; masurarea frecventei; masurarea temperaturii; masurarea umiditatii; masurarea nivelui zgomotului; masurarea luminozitatii.
Nu depasiti valorile indicate in specificatiile pentru fiecare treapta de masura. Cand aparatul este atasat circuitului electric de masurat, nu atingeti terminalele neutilizate. Cand scara valorica de masurat este necunoscuta dinainte, selectati treapta de masura la pozitia cea mai mare. Inainte de a roti comutatorul pentru a schimba functiile, deconectati conectorii test de la circuitul de masurat. Niciodata nu masurati rezistenta la circuitele in functiune. Intotdeauna fiti atenti cand lucrati cu voltaj peste 60V DC sau 30V AC. Nu atingeti cu degetele pinii metalici ai conectorilor test.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare