Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Multimetru digital, AC/DC, c, Adeleq

Cod produs: 03-313
140,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 200mA-10A
Familie: c
Rezistenta: 0Ohm-20MOhm
Tensiune: 600VAC/DC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Model: profesional cu carcasa de cauciuc
Indisponibil
+
Curent: 200mA-10A
Familie: c
Rezistenta: 0Ohm-20MOhm
Tensiune: 600VAC/DC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Model: profesional cu carcasa de cauciuc
baterie 9V
Multimetrul digital este un aparat de măsură care dispune de un afişaj LCD de 3,5 digiti. Se poate utiliza în laboratoare, ateliere respectiv la domiciliu. Este capabil să măsoare parametrii tehnici ai unei reţele. Deteriorarea aparatului este împiedicată de siguranţa fuzibilă rapidă, încorporată, de 200 mA. Functiile butoanelor: HOLD-reţine valoarea actuală, iluminare fundal.
Cand este folosit acest multimetru, utilizatorul trebuie sa respecte toate regulile de siguranta referitoare la: protectia impotriva socurilor electrice, protectia impotriva folosirii necorespunzatoare. Functionarea in deplina siguranta este garantata numai cand se utilizeaza cablurile de test atasate. Daca este necesar, acestea se inlocuiesc cu acelasi model sau cu aceleasi caracteristici. Cablurile de test trebuie sa fie in bune conditii.
Nu depasiti valorile indicate in specificatiile pentru fiecare treapta de masura. Cand aparatul este atasat circuitului electric de masurat, nu atingeti terminalele neutilizate. Cand scara valorica de masurat este necunoscuta dinainte, selectati treapta de masura la pozitia cea mai mare. Inainte de a roti comutatorul pentru a schimba functiile, deconectati conectorii test de la circuitul de masurat. Niciodata nu masurati rezistenta la circuitele in functiune. Intotdeauna fiti atenti cand lucrati cu voltaj peste 60V DC sau 30V AC. Nu atingeti cu degetele pinii metalici ai conectorilor test.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare