Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Multimetru digital, AC/DC, b, Adeleq

Cod produs: 03-312
64,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 200mA-10A
Familie: B
Rezistenta: 200Ohm-2000kOhm
Tensiune: 600VAC/DC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Indisponibil
+
Curent: 200mA-10A
Familie: B
Rezistenta: 200Ohm-2000kOhm
Tensiune: 600VAC/DC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
baterie 9V
Multimetrul digital este un aparat de măsură care dispune de un afişaj LCD de 3,5 digiti. Se poate utiliza în laboratoare, ateliere respectiv la domiciliu. Este capabil să măsoare parametrii tehnici ai unei reţele. Deteriorarea aparatului este împiedicată de siguranţa fuzibilă rapidă, încorporată, de 200 mA. Functiile butoanelor: HOLD-reţine valoarea actuală, iluminare fundal.
Comutator rotativ - folosit atat pentru a selecta functiile dorite, cat si pentru a inchide/deschide instrumentul. Pentru a evita un soc electric, nu masurati circuite cu tensiune mai mare de 500V. Multimetru indeplineste mai multe functii: masurarea tensiunii DC, masurarea tensiunii AC, masurarea curentului DC, masurarea rezistentei, testarea diodei, testarea tranzistorului, masurarea temperaturii, testarea bateriei, testarea auditiva a continuitatii, testarea semnalului.
Nu depasiti valorile indicate in specificatiile pentru fiecare treapta de masura. Cand aparatul este atasat circuitului electric de masurat, nu atingeti terminalele neutilizate. Cand scara valorica de masurat este necunoscuta dinainte, selectati treapta de masura la pozitia cea mai mare. Inainte de a roti comutatorul pentru a schimba functiile, deconectati conectorii test de la circuitul de masurat. Niciodata nu masurati rezistenta la circuitele in functiune. Intotdeauna fiti atenti cand lucrati cu voltaj peste 60V DC sau 30V AC. Nu atingeti cu degetele pinii metalici ai conectorilor test.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare