Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Multimetru digital, AC/DC, 158x75x35mm, Emos

Cod produs: M0420
158,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 200mA-10A
Dimensiuni: 158x75x35mm
Rezistenta: 1 Ohm-20 MOhm
Tensiune: 200mV-600V
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Model: profesional multifunctional cu carcasa de cauciuc
Indisponibil
+
Curent: 200mA-10A
Dimensiuni: 158x75x35mm
Rezistenta: 1 Ohm-20 MOhm
Tensiune: 200mV-600V
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Model: profesional multifunctional cu carcasa de cauciuc
baterie 3xAAA
Multimetrul M0420 este din seria aparatelor compacte cu ecran numeric de 3,5 digiti, care sunt destinate masurarii tensiunii continue si alternative, rezistentei, capacitatii (doar EM420B), temperaturii, testarii diodelor si examinarii acustice a conductibilitatii circuitelor. Multimetrul este dotat cu memoria valorii maxime si a valorii afisate. Indica depasirea intervalului masurat. Are functia opririi automate. Multimetrul este dotat cu protectie la suprasarcina si informeaza despre nivelul scazut al bateriei. Utilizarea ideala a multimetrului EM420B este de exemplu in ateliere, laboratoare si in gospodarie. Unealta perfecta pentru un instalator profesionist. Electric Casa recomanda produse Emos.
Multimetrul masoara marimile electrice - tensiune etc.; Selectarea automata sau manuala a domeniului de masurare; De asemenea, masoara temperatura si permite testele cu diode sau tranzistoare; Multimetru cu cleme pentru valori mai mari, w/o intreruperea circuitului; Plus cabluri de masurare de rezerva cu varfuri, pentru orice multimetru. Electric Casa recomanda produse Emos.
Nu depasiti valorile indicate in specificatiile pentru fiecare treapta de masura. Cand aparatul este atasat circuitului electric de masurat, nu atingeti terminalele neutilizate. Cand scara valorica de masurat este necunoscuta dinainte, selectati treapta de masura la pozitia cea mai mare. Inainte de a roti comutatorul pentru a schimba functiile, deconectati conectorii test de la circuitul de masurat. Niciodata nu masurati rezistenta la circuitele in functiune. Intotdeauna fiti atenti cand lucrati cu voltaj peste 60V DC sau 30V AC. Nu atingeti cu degetele pinii metalici ai conectorilor test.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare