28 de ani de încredere și experiență!

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Driver pentru iluminat LED, dimabil, 36W, 10VDC, IP20, Deep, Ideal Lux, 249001

Cod produs: 249001
617,30 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Dimabil: dimabil
Dimensiuni: 167x39x30mm
Familie: Deep
Grad de protectie:
  • IP20
Material:
  • aluminiu
Putere: 36W
Tensiune: 10VDC
Model:
  • pentru iluminat LED
Indisponibil
+
Dimabil: dimabil
Dimensiuni: 167x39x30mm
Familie: Deep
Grad de protectie:
  • IP20
Material:
  • aluminiu
Putere: 36W
Tensiune: 10VDC
Model:
  • pentru iluminat LED
  • Solicită cel mai bun preț
Spot încastrat din aluminiu nemovibil cu inel rotund în trei dimensiuni diferite, potrivit pentru instalarea tavanelor din gips-carton. Finisaje negru mat și alb mat, LED integrat răcit pasiv; disponibil cu temperatura de culoare 3000K și 4000K, protecție IP54, clasa de izolație II; opțiuni reglabile; Durată de viață LED 50000h. Potrivit pentru birouri și medii manageriale și, în general, în cazul în care computerele sunt prezente și este necesară garantarea unui control excelent al orbirii. Nivelul ridicat de redare a culorilor îl face ideal pentru spații de expunere și pentru îmbunătățirea produselor într-un showroom și o zonă de vânzare din sectorul de vânzare cu amănuntul. Electric Casa recomanda driver pentru iluminat LED Ideal Lux.
Flux luminos (lm): este definită cantitatea de lumină produsă de o sursă de lumină într-o secundă detectată de un ochi uman. Intensitatea luminoasa (cd): este o expresie a fluxului luminos care emite dintr-o sursă de lumină într-o anumită direcție într-un unghi solid. Nivelul de lumina (lx): este definit ca fluxul luminos total pe o unitate de suprafață. Temperatura de culoare (K): este expresia cantitativă a luminii produse de o sursă de lumină albă ca sursa kelvin. Puterea (W): este unitatea de putere electrică utilizată de un corp de iluminat.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare