28 de ani de încredere și experiență!
- 3%

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Disjunctor cu protectie diferentiala trifazica ETI, 40A, 30mA, tip A, 10kA, EFI-4, 002061512

Cod produs: 002061512
Pret vechi: 166,50 Lei
161,51 Lei
Economisești: 4,99 Lei (3%)
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Capacitate de rupere la scurtcircuit: 10kA
Curent: 40A
Curent rezidual nominal: 30mA
Familie: EFI-4
Gabarit: 4M
Nr. poli: 4P
Sectiune conductor:
  • 4mmp
Standard: IEC/EN61008, OVE E8601
Tensiune: 415VAC
Tip curent: A
Tip montaj:
  • sina DIN 35mm
Temperatura de lucru: (-25...+40) grade C
Model:
  • RCCB
Tip protectie: suprasarcina; scurtcircuit; electrocutarii
Indisponibil
+
Capacitate de rupere la scurtcircuit: 10kA
Curent: 40A
Curent rezidual nominal: 30mA
Familie: EFI-4
Gabarit: 4M
Nr. poli: 4P
Sectiune conductor:
  • 4mmp
Standard: IEC/EN61008, OVE E8601
Tensiune: 415VAC
Tip curent: A
Tip montaj:
  • sina DIN 35mm
Temperatura de lucru: (-25...+40) grade C
Model:
  • RCCB
Tip protectie: suprasarcina; scurtcircuit; electrocutarii
  • Solicită cel mai bun preț
Blocurile cu protectie diferentiala ETI sunt cele mai moderne solutii pentru protectie impotriva electrocutarii prin atingerea indirecta, uneori chiar si directa in circuite cu pamantare. Blocurile diferentiale decupleaza in momentul cand in circuit valoarea curentului rezidual atinge valoarea critica (izolatie deteriorata sau atingerea accidentala). Utilizarea sa este recomandata in toate circuitele electrice, dar este obligatorie in cazul circuitelor de alimentare al prizelor in aer liber, schele de constructii, betoniere, vane de baie cu bule de aer si multe altele. Peste valori de 6000A al curentului de scurtcircuit se utilizeaza sigurante fuzibile. Un dispozitiv diferential de tip AC este sensibil la curent rezidual alternativ. Un dispozitiv diferential de tip A este sensibil la curent rezidual alternativ si la curent rezidual pulsatoriu. Electric Casa recomanda disjunctor cu protectie diferentiala trifazica ETI.
Intrerupatoare de curent rezidual se folosesc in TN-S, TN-CS, TT si sisteme IT , sau in toate sistemele unde nulul si conductoarele de protectie sunt separate. Intrerupatoarele de curent rezidual EFI se folosesc pentru protectia impotriva contactului direct si indirect a componentelor sub tensiune. In acest caz protectia impotriva contactului indirect (protectie de defect) se utilizeaza intrerupator diferential. Intrerupatoarele diferentiale cu, curentul de defect se utilizeaza pentru protectia impotriva contactului direct. Pentru protectia impotriva incendiului, conform DIN VDE 0100-482 si IEC 60364-4-482, toate conductoarele din sistemele TN si TT trebuiesc protejate pentru un curent rezidual. Tipuri: tip AC: sensibilitate la curent alternativ rezidual sinusoidal, tip A: sensibilitate la curent alternativ rezidual sinusoidal si curent continuu pulsatoriu, tip B: sensibilitate la curent alternativ rezidual sinusoidal, curent continuu pulsatoriu si curent continuu de frecventa inalta pana la 1kHz, tip B+: sensibilitate la curent alternativ rezidual sinusoidal, curent continuu pulsatoriu si curent continuu de fercventa inaltă pana la 20kHz. Electric Casa recomanda produsele ETI.
Disjunctoarele cu protecţie combinată sunt aparate utilizate în primul rând în instalaţia electrică a clădirilor. Asigură protecţia persoanelor împotriva electrocutării, protecţia împotriva suprasarcinii și a scurtcircuitelor. Sunt potrivite mai ales în circuitele acelor încăperi unde dorim să creem siguranţă mărită (de ex. camere de copii, saloane de spital, e.t.c.) Pornind de la dimensiunile de gabarit, în caz de modificare ulterioră a cerinţelor se poate monta simplu în locul siguranţelor automate existente. Pentru asigurarea celor 3 funcţii în carcasa comună sunt plasate transformatorul sumator al blocului diferenţial, declanșatorul electromagnetic instantaneu la scurtcircuit și declanșatorul termic cu bimetal la suprasarcină. Funcţia de protecţie diferenţială a aparatului se verifică prin apăsarea butonului de testare„T”.Verificarea trebuie efectuată în fiecare lună. În scopul asigurării unei funcţionări corespunzătoare, trebuie respectate marcajele bornelor, în momentul realizării legăturilor. Declanseaza independent de tensiunea retelei. Realizeaza intreruperea circuitului daca nulul este pus la pamant. Alimentarea se poare realiza ata pe jos cat si pe sus. Nu este afectat in functionare de comutatia dispozitivelor de iluminat electronice. Posibilitatea utilizarii baretelor de interconectare (bus-bar) cu pin sau furca. Electric Casa recomanda produsele ETI.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare