28 de ani de încredere și experiență!

Filtrează Filtrează

Dinuy
- 5%

Acest dispozitiv permite absorbția curenților de scurgere sau de retur care mențin anumite lampi LED aprinse cu unele dispozitive: regulatoare, detectoare de mișcare. Amplasat în paralel cu una dintre lămpile circuitului, permite stingerea lor completă în cazul în care rămân ușor aprinse, când se încearcă stingerea lor. În plus, permite creșterea numărului de butoane cu lampă luminoasă conectate la un releu de impuls. In instalatiile in care nu exista dimmer sau detector, doar intrerupatoare, cu sau fara lampa incandescenta, poate fi folosit si pentru a absorbi acei eventuali curenti reziduali care tin lampile LED aprinse. Spre deosebire de alte aparate, acest compensator nu are consum propriu, nu modifica factorul de putere al lămpilor, este necesar doar să plasați unul pe circuit și fiabilitatea lui este mai mare. Încapsulare de siguranță pentru a evita arsurile accidentale.
Instalare cu comutator cu lampă luminoasă: dacă după o stingere lampa LED de 230V este ușor aprinsă, va fi necesar să instalați compensatorul AC DM-003 în paralel cu una dintre lămpi.
Instalare cu detector de mișcare DM CAM 003: există pe piață câteva lămpi care, datorită construcției lor electronice, pot clipi când sunt oprite sau pot evita ca detectorul să-și închidă contactul.
Instalare cu releu de impuls TE UNI 220 sau TE 051 024: este posibilă utilizarea compensatorului pentru a mări numărul de butoane cu lampă luminoasă, deși acest lucru reduce răspunsul în frecvență al releului de impuls.
Instalare cu dimmer REPLALEO: dacă după o oprire lampa LED de 230V este ușor aprinsă, va fi necesar să instalați compensatorul AC DM-003 în paralel cu una dintre lămpi.

Stoc epuizat
124,50 Lei 118,28 Lei