Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Detector pentru conductor & telefonie, Adeleq

Cod produs: 03-341
138,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Model:
  • pentru conductor & telefonie
Indisponibil
+
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Model:
  • pentru conductor & telefonie
2xAAA

Detectorul nu este destinat pentru urmărirea conductoarelor active. Aparatul este compus dintr-un emiţător și un receptor. În condiţii ideale conductorul urmărit este sesizat într-o zonă de 30 cm. Rezultatul depinde foarte mult de diverși factori, de exemplu: izolaţie, alte conductoare din apropiere e.t.c. Emiţătorul conţine cele 5 adaptoare pentru conectarea la conductor: conector RJ-11; conector coaxial; două cleme crocodil; conector siguranţă, industria auto. Adaptoarele se găsesc sub capacul frontal.Pentru activarea receptorului apăsaţi și menţineţi apăsat butonul TEST, atunci receptorul sesizează semnalul de la emiţător. Mișcaţi receptorul în apropierea conductorului care se dorește a fi detectat. Dacă conductorul nu este întrerupt, se aude un sunet ca un ciripit și luminozitatea LED-ului va crește. Cu butonul Sensitivity knob se poate regla sensibilitatea. Electric Casa recomanda detector Adeleq.

Testerul detector de la Adeleq detecteaza continuitatea liniilor electrice si telefonice fara a produce deteriorari. Acesta este format din 2 componente: emitator si receptor.

Functii:
-diagnoza asupra continuitatii cablului;
-gasirea si determinarea locului unde este intrerupt cablul;
-in cazul liniilor telefonice: detectarea semnalului de ton;
-detectarea starii unei linii de telefon.

Tester adecvat pentru porțiuni sub tensiune sau în direct a unui circuit ca detector al prezenței tensiunii. Pur și simplu aplicați testerul pe contact și veți ști imediat dacă puteți lucra cu circuitul sau dacă este live.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită