Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Descarcator la supratensiune Siemens, 3+1, debrosabil cu semnalizare, 4P, tip C, 240/415VAC, 5SD7424-1

Cod produs: 5SD7424-1
1.333,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Conexiune: 3+1
Familie: 5SD
Nr. poli: 4P
Regim tratare neutru: TT+TN-S
Tensiune: 240/415VAC
Tip: C
Tip montaj: sina DIN
Model: debrosabil cu semnalizare
Indisponibil
+
Conexiune: 3+1
Familie: 5SD
Nr. poli: 4P
Regim tratare neutru: TT+TN-S
Tensiune: 240/415VAC
Tip: C
Tip montaj: sina DIN
Model: debrosabil cu semnalizare
Descărcătoarele de supratensiune de tip 2 sunt utilizate în aval de descărcătoarele de trăsnet de tip 1 în plăcile principale de distribuție sau plăcile de distribuție secundară. Acestea protejează sistemele de joasă tensiune și în cazul supratensiunilor tranzitorii, cum ar fi cele declanșate de operațiile de comutare. Un descărcător termoizolant pentru varistori oferă un grad ridicat de protecție împotriva supraîncărcării. Modulele de protecție sunt disponibile ca conectori. Descărcătoarele de supratensiune au un contact opțional de semnalizare la distanță, care semnalează dacă dispozitivul face acest lucru. Electric Casa recomanda descarcator la supratensiune Siemens.
Observatie: Prima cifra de la 1+0, 2+0, 3+1 etc. indica numarul de varistori sau numarul de poli, cifra 0 indica faptul ca descarcatorul nu are gaz de descarcare iar cifra 1 indica faptul ca are. electric Casa recomanda produsele Siemens.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare