Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Contoar de energie electrica trifazat cu masurare indirecta, 6A, Omu System

Cod produs: MID-FM-3D/AV
558,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 6A
Dimensiuni: 130x76x65mm
Gabarit: 4 module
Tensiune: 230/400VAC
Tip masurare: digital
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • trifazat
Indisponibil
+
Curent: 6A
Dimensiuni: 130x76x65mm
Gabarit: 4 module
Tensiune: 230/400VAC
Tip masurare: digital
Tip montaj:
  • sina DIN
Model:
  • trifazat
vezi categoria Transformatoare, balasturi, ignitere
Contoarele de energie XBS sunt destinate pentru masurarea energiei active pentru conexiunea directa sau indirecta ( cu transformatoare de curent ) in retelele monofazate si trifazate. Contoarele sunt echipate cu o iesire pulsatorie care este separata complet de circuitul intern si care genereaza impulsuri proportional cu energia masurata pentru testarea acuratetii. Contoarele de energie trifazata analogice - masurare directa. Contoarele de energie trifazate digitale - masurare directa sau indirecta. Electric Casa recomanda contoar de energie electrica trifazat cu masurare indirecta XBS.

Dupa terminarea instalarii, contorul trebuie sa fie sigilat pentru a preveni manipularea. Cand contorul este instalat intr-o zona cu supratensiuni frecvente din cauze precum furtuni, masini de sudat, invertoare etc., protejarea contorului se face cu dispozitive de protectie la supratensiune. Un cablu extern sau un întrerupător de circuit ar trebui instalat pe firul de intrare, care va fi folosit ca dispozitiv de deconectare a contorului.

Aceste contoare sunt destinate pentru transformatoarele de curent cu un curent secundar de 5A. Curentul maxim masurat al sistemului este specificat de valoarea primara a curentului in timp ce se foloseste un transformator de curent.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare