Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Contoar de energie electrica trifazat cu masurare indirecta, 4 module, electronic, 5A, F&F

Cod produs: LE-03MW-CT
727,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 5A
Familie: LE-03MW
Gabarit: 4 module
Tensiune: 230/400VAC
Tip masurare: electronic
Tip montaj: sina DIN
Model: trifazat
Indisponibil
+
Curent: 5A
Familie: LE-03MW
Gabarit: 4 module
Tensiune: 230/400VAC
Tip masurare: electronic
Tip montaj: sina DIN
Model: trifazat
vezi categoria Transformatoare, balasturi, ignitere
Contoarul de energie electrica F&F este indicator de consum de electricitate statica ( electronica ). Indicatorii de consum de energie electrica, calibrati, sunt utilizati ca submultipli pentru energia importata a curentului alternativ monofazat si trifazat. Electric Casa recomanda contoarele de energie F&F.
Aceste contoare sunt destinate pentru transformatoarele de curent cu un curent secundar de 5A. Curentul maxim masurat al sistemului este specificat de valoarea primara a curentului in timp ce se foloseste un transformator de curent.
Contor de electricitate cu 2 cai pentru electricitate trifazata, proiectat pentru masurare intr-o jumatate indirecta. Ceasul integrat in timp real permite masurarea consumului de energie cu diferite zone trifare. Dispozitivul este echipat cu interfete de comunicare: port RS-485 cu protocol Modbus RTU si port optic conform standardului EN62056 ( IEC1107 ) pentru citirea la distanta si configurarea contorului. Contor trifazat, cu 2 cai; jumatate masurare indirecta ( masurare directa pana la 6 A ); masurarea energiei in 4 zone tarifare; ceas incorporat in timp real, cu baterie de rezerva pentru a schimba zonele tarifare; inregistrarea totala si divizata in tarifele de consum: energie activa si reactiva totala, energie activa si reactiva impartita in cadrane individuale: 8 orare care impart ziua in zone tarifare; poate deconta energia in functie de programele specifice zilelor lucratoare si weekendurilor; poate imparti anul in 8 intervale de timp, iar in fiecare interval, energia ( pentru zilele saptamanii ) poate fi decontata conform unui program diferit; indicarea parametrilor retelei ( tensiuni, curenti, putere reactiva, putere aparenta, factor de putere, frecventa ); calcularea cererii de energie pentru tarifele individuale; un contor de energie suplimentar, resetabil; ecran LCD multifunctional. Electric Casa recomanda contoarele de energie F&F.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare