Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Contoar de energie electrica trifazat cu masurare directa, 7 module, digital, 100A, 05d, F&F

Cod produs: LE-05d
781,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 100A
Familie: 05d
Gabarit: 7 module
Tensiune: 230/400VAC
Tip masurare: digital
Tip montaj: sina DIN
Model: trifazat
Indisponibil
+
Curent: 100A
Familie: 05d
Gabarit: 7 module
Tensiune: 230/400VAC
Tip masurare: digital
Tip montaj: sina DIN
Model: trifazat
Contoarul de energie electrica F&F este indicator de consum de electricitate statica ( electronica ). Indicatorii de consum de energie electrica, calibrati, sunt utilizati ca submultipli pentru energia importata a curentului alternativ monofazat si trifazat. Electric Casa recomanda contoarele de energie F&F.
Sistemul electronic in functie de influenta curentului continuu si de voltajul aplicat genereaza pulsatii in proportie cu electricitatea consumata. Sistemul de masurare al electrcitatii are lor in sistemul Aron. Indicatorii au iesire pulsata SO+ - SO- . Indicatorii au capace terminale sigilabile de tip intrare si iesire inlocuibile pentru a prevenii realizarea indexului. Electric Casa recomanda produse F&F.
Trifazic; 3*400V tensiunea de referinta;3*100A masurare directa; masurare in sistem Aron system; compatibil cu LVD; impuls iesire SO.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare