Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Contoar de energie electrica monofazat cu masurare directa, 1 modul, digital, 45A, 01d, F&F

Cod produs: LE-01d
151,55 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 45A
Familie: 01d
Gabarit: 1 modul
Tensiune: 230VAC
Tip masurare: digital
Tip montaj: sina DIN
Model: monofazat
Indisponibil
+
Curent: 45A
Familie: 01d
Gabarit: 1 modul
Tensiune: 230VAC
Tip masurare: digital
Tip montaj: sina DIN
Model: monofazat
Contoarul de energie electrica F&F este indicator de consum de electricitate statica ( electronica ). Indicatorii de consum de energie electrica, calibrati, sunt utilizati ca submultipli pentru energia importata a curentului alternativ monofazat si trifazat. Electric Casa recomanda contoarele de energie F&F.
Pentru a putea conecta la electricitate contorul de energie, dispozitivul de masurare trebuie sa fie conectat in paralel la un sitem cu puterea de alimentare de 12-24VDC prin rezistor de 3.6 :8.2 kOmega/05.5W limitare de curent. Circuitul maxim de numarare a sarcinii este de 27mA. Schimband polarizarea puterii, poate duce la defectarea iesirii impulsului contorului. In absenta conectarii unui dispozitiv extern de masurare, nu este permisa conectarea la un sistem de alimentare cu impuls de iesire. Sistemul electronic special sub influenta debitului de curent si a tensiunii aplicate genereaza impulsuri proportionale cu energia electrica importata. Numarul de impulsuri este convertit în energie importata si valoarea sa este afisata pe display. Indicatorii au SO+ / SO- sau porturi de comunicatii cu protocoale de comunicatii. Indicatorii au posibilitatea inchiderii ecranelor terminalelor pentru a prevenii ca indicatorii sa se inlocuiasca. Electric Casa recomanda contoarele de energie F&F.
O singura faza; 45A masurare directa; compatibil cu MID; display LCD; iesire impuls SO.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare