Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Clampmetru digital, AC/DC, Comtec

Cod produs: MF0028-02505
66,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Dimensiuni: 376x230x70mm
Tensiune: 1000VAC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Indisponibil
+
Dimensiuni: 376x230x70mm
Tensiune: 1000VAC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
baterie 9V
Aparatul digital prezinta urmatoarele avantaje fata de cel analogic: eliminarea erorilor de citire, precizie de masurare foarte buna, sensibilitate inalta, evaluare rapida a valorii masurate, viteza mare de masurare, rata de masurare de trei ori pe secunda, posibilitatea automatizarii procesului de masurare, declansare alarma la depasirea unor valori minime sau maxime. Electric Casa recomanda multimetru digital Comtec.
Clampmetru indeplineste urmatoarele functii: masurarea tensiunii DC; masurarea tensiunii AC; masurarea curentului AC; masurarea curentului DC; masurarea rezistentei; masurarea frecventei; testarea diodei si a continuitatii auditive.
Deconectati intotdeauna conductorii test de la orice sursa de curent electric, inainte de a deschide aparatul. Daca observati orice erori sau functionari anormale, clampmetrul nu mai trebuie folosit si trebuie verificat. Nu folositi niciodata aparatul daca carcasa bateriei nu este bine inchisa. Pentru curatirea aparatului nu folositi niciodata abrazivi sau diferiti solventi, folositi doar o laveta umeda. Acest instrument profesional poate fi folosit pentru: masurarea curentului AC; masurarea tensiunii AC si DC; masurarea rezistentei; testarea izolatiei; testarea diodei; masurarea frecventei; testarea auditiva a continuitatii.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită