Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Clampmetru digital, AC/DC, c, Adeleq

Cod produs: 03-325
229,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Familie: c
Rezistenta: 0Ohm-40MOhm
Tensiune: 400VAC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Indisponibil
+
Familie: c
Rezistenta: 0Ohm-40MOhm
Tensiune: 400VAC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
baterie 9V
Este un cleşte portabil, prevăzut cu un afişaj LCD cu 3-1/2 digiţi, proiectat pentru a fi utilizat de către electricieni, tehnicieni, specialişti de service, care au nevoie de un aparat precis, fiabil, oricând gata de lucru. Functiile butoanelor: HOLD retine valoarea actuala.
Acest instrument profesional poate fi folosit pentru: masurarea curentului AC; masurarea tensiunii AC si DC; masurarea rezistentei; masurarea temperaturii; testarea izolatiei; testarea diodei; masurarea frecventei; testarea auditiva a continuitatii.
Deconectati intotdeauna conductorii test de la orice sursa de curent electric, inainte de a deschide aparatul. Daca observati orice erori sau functionari anormale, clampmetrul nu mai trebuie folosit si trebuie verificat. Nu folositi niciodata aparatul daca carcasa bateriei nu este bine inchisa. Pentru curatirea aparatului nu folositi niciodata abrazivi sau diferiti solventi, folositi doar o laveta umeda. Acest instrument profesional poate fi folosit pentru: masurarea curentului AC; masurarea tensiunii AC si DC; masurarea rezistentei; testarea izolatiei; testarea diodei; masurarea frecventei; testarea auditiva a continuitatii.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită