Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Clampmetru digital, AC/DC, b, Adeleq

Cod produs: 03-321
131,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Familie: B
Rezistenta: 0Ohm-20MOhm
Tensiune: 600VAC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Indisponibil
+
Familie: B
Rezistenta: 0Ohm-20MOhm
Tensiune: 600VAC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
baterie 9V
Este un cleşte portabil, prevăzut cu un afişaj LCD cu 3-1/2 digiţi, proiectat pentru a fi utilizat de către electricieni, tehnicieni, specialişti de service, care au nevoie de un aparat precis, fiabil, oricând gata de lucru. Functiile butoanelor: HOLD retine valoarea actuala.
Cand este folosit acest clampmetru, utilizatorul trebuie sa respecte toate regulile de siguranta referitoare la: protectia impotriva socurilor electrice; protectia impotriva folosirii necorespunzatoare. Functionarea in deplina siguranta este garantata numai cand se utilizeaza cablurile de test atasate. Daca este necesar, acestea se inlocuiesc cu acelasi model sau cu aceleasi caracteristici. Cablurile de test trebuie sa fie in bune conditii. In timpul functionarii nu depasiti valorile indicate in specificatiile pentru fiecare treapta de masura. Cand aparatul este atasat circuitului electric de masurat, nu atingeti terminalele neutilizate. Cand scara valorica de masurat este necunoscuta dinainte, selectati treapta de masura la pozitia cea mai mare. Inainte de a roti comutatorul pentru a schimba functiile, deconectati conectorii test de la circuitul de masurat. Niciodata nu masurati rezistenta la circuitele in functiune. Intotdeauna fiti atenti cand lucrati cu voltaj peste 60V DC sau 30V AC. Nu atingeti cu degetele pinii metalici ai conectorilor test. Clampmetru indeplineste urmatoarele functii: masurarea tensiunii DC; masurarea tensiunii AC; masurarea curentului AC; masurarea curentului DC; masurarea rezistentei; masurarea frecventei; testarea diodei si a continuitatii auditive.
Deconectati intotdeauna conductorii test de la orice sursa de curent electric, inainte de a deschide aparatul. Daca observati orice erori sau functionari anormale, clampmetrul nu mai trebuie folosit si trebuie verificat. Nu folositi niciodata aparatul daca carcasa bateriei nu este bine inchisa. Pentru curatirea aparatului nu folositi niciodata abrazivi sau diferiti solventi, folositi doar o laveta umeda. Acest instrument profesional poate fi folosit pentru: masurarea curentului AC; masurarea tensiunii AC si DC; masurarea rezistentei; testarea izolatiei; testarea diodei; masurarea frecventei; testarea auditiva a continuitatii.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită