Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Clampmetru digital, AC/DC, 194x71x38mm, Emos

Cod produs: M0400
287,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Dimensiuni: 194x71x38mm
Rezistenta: 400 Ohm-40 MOhm
Tensiune: 600VAC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
Indisponibil
+
Dimensiuni: 194x71x38mm
Rezistenta: 400 Ohm-40 MOhm
Tensiune: 600VAC
Tip curent: AC/DC
Tip masurare: electronic
baterie 3xAAA
Multimetrul cleste EM400 este din seria aparatelor compacte cu ecran numeric de 3 ¾ digiti, care sunt destinate masurarii tensiunii continue si alternative, curentului continuu, rezistentei, testarii diodelor si examinarii acustice a conductibilitatii şi circuitelor. Multimetrul este dotat cu gama automata de masurare a valorilor. Indica depasirea intervalului masurat. Are functia opririi automate. Multimetrul este dotat cu protectie la suprasarcina si informeaza despre nivelul scazut al bateriei. Utilizarea ideala a multimetrului EM400 este de exemplu in ateliere, laboratoare si in gospodarie. Electric Casa recomanda produse Emos.
Multimetrul masoara marimile electrice - tensiune etc.; Selectarea automata sau manuala a domeniului de masurare; De asemenea, masoara temperatura si permite testele cu diode sau tranzistoare; Multimetru cu cleme pentru valori mai mari, w/o intreruperea circuitului; Plus cabluri de masurare de rezerva cu varfuri, pentru orice multimetru. Electric Casa recomanda produse Emos.
Deconectati intotdeauna conductorii test de la orice sursa de curent electric, inainte de a deschide aparatul. Daca observati orice erori sau functionari anormale, clampmetrul nu mai trebuie folosit si trebuie verificat. Nu folositi niciodata aparatul daca carcasa bateriei nu este bine inchisa. Pentru curatirea aparatului nu folositi niciodata abrazivi sau diferiti solventi, folositi doar o laveta umeda. Acest instrument profesional poate fi folosit pentru: masurarea curentului AC; masurarea tensiunii AC si DC; masurarea rezistentei; testarea izolatiei; testarea diodei; masurarea frecventei; testarea auditiva a continuitatii.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită