28 de ani de încredere și experiență!

Comenzile plasate in perioada 31.05-05.06.2023 vor fi procesate incepand cu data de 06.06.2023!

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Ceas programabil digital F&F, zilnic-saptamanal, 16A, 24-264VAC/DC, NI+ND, 1sec, PCZ-523.2

Cod produs: PCZ-523.2
229,00 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 16A
Grad de protectie:
 • IP20
Nr. / Tip contacte: NI+ND
Putere: 3500W
Reglaj timp: 1sec
Tensiune: 24-264VAC/DC
Tip:
 • 1 intrare cu 2 programe
Tip montaj:
 • sina DIN
Temperatura de lucru: (-20...+50) grade C
Model:
 • saptamanal
 • zilnic
Indisponibil
+
Curent: 16A
Grad de protectie:
 • IP20
Nr. / Tip contacte: NI+ND
Putere: 3500W
Reglaj timp: 1sec
Tensiune: 24-264VAC/DC
Tip:
 • 1 intrare cu 2 programe
Tip montaj:
 • sina DIN
Temperatura de lucru: (-20...+50) grade C
Model:
 • saptamanal
 • zilnic
 • Solicită cel mai bun preț
Cronometrul de control programabil este utilizat pentru a controla dispozitivele din sistemele de automatizare casnice sau industriale, conform unui program de timp individual setat de utilizator. Cronometru programabil săptămânal – este utilizat pentru a controla dispozitivele casnice sau industriale de automatizare în funcție de un program de timp individual stabilit de către utilizator. În acest tip de cronometru, timpul minim de activare a releului este de 1 minut. Cronometrul de impulsuri (cronometru cu clopoțel) – utilizat pentru controlul timpului dispozitivelor dintr-un sistem de automatizare industrial sau casnic, conform unui program de timp individual setat de utilizator, și este programat pe principiul setării timpului de pornire și a duratei impulsului. Ceas astronomic – folosit pentru a aprinde și stinge luminile sau alte aparate electrice, în funcție de orele de apus de soare și răsărit de soare. Punctele de pornire și de oprire sunt calculate pe baza informațiilor despre data, ora și coordonatele geografice curente ale locului instalării cronometrului. Acest tip de ceas, nu se pot programa orele de pornire și oprire manual. Cronometru anual – utilizat pentru a controla în timp dispozitivele dintr-un sistem de automatizare casnic sau industriale, în conformitate cu un program de timp individual stabilit de utilizator în ciclul anual. Acest tip de cronometru vă permite să programați releul pentru a fi pornit și oprit într-o anumită zi a anului și la un anumit moment. Electric Casa recomanda ceas programabil digital F&F.
Temporizatorul de control programabil este utilizat pentru a controla în timp dispozitivele din sistemele de automatizare casnice sau industriale printr-un program individual de timp stabilit de utilizator. PCZ-523 activează un anumit dispozitiv la o oră prestabilită și se dezactivează dacă după un timp prestabilit (prin impuls) în următoarele cicluri: 24 de ore, săptămânal, zi lucrătoare (luni-vineri) sau weekend (sâmbăta, duminică). Durata puls: 1s÷99min59sec. Releul are două linii de control programabile independent, comutabile prin software, conectate alternativ la receptor.
Cronometrul pornește dispozitivul la un moment prestabilit și îl oprește după un timp presetat (impuls) în cicluri: zilnică, săptămânala, zile lucrătoare (luni-vineri) sau sfârșit de săptămână (sambata, duminica). Releul are 2 linii programabile independent și comutabile care controlează receptorul conectat alternativ.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare