28 de ani de încredere și experiență!

Informatiile prezentate in fiecare pagina produs cu referire la imagine, caracteristici tehnice și preț au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Acestea sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori sau producatori ai produsului si nu constituie obligatie contractuala.

Automat de scara Schneider, 0.5-20min, AC, 230VAC, 1ND, CCT15233

Cod produs: CCT15233
340,50 Lei
Pretul include TVA si TAXA VERDE.
Pret valabil exclusiv pentru comenzi online!
Pentru validarea caracteristicilor produsului, accesati fisa tehnica.
Curent: 16A
Familie: MINp
Gabarit: 1M
Grad de protectie:
  • IP20
Nr. / Tip contacte: 1ND
Reglaj timp: 0.5-20min
Tensiune: 230VAC
Tip curent: AC
Tip montaj:
  • sina DIN
Tip prindere: cu surub
Temperatura de lucru: (-10...+50) grade C
Model:
  • silentios
Indisponibil
+
Curent: 16A
Familie: MINp
Gabarit: 1M
Grad de protectie:
  • IP20
Nr. / Tip contacte: 1ND
Reglaj timp: 0.5-20min
Tensiune: 230VAC
Tip curent: AC
Tip montaj:
  • sina DIN
Tip prindere: cu surub
Temperatura de lucru: (-10...+50) grade C
Model:
  • silentios
  • Solicită cel mai bun preț
MINp realizeaza inchiderea si apoi deschiderea unui contact intr-un timp determinat si atentioneaza daca iluminatul este pe cale sa se opreasca prin palpairea lampii (avertizare la oprire). Electric Casa recomanda automat de scara Schneider.
Avantaje: 1 modul, montabil pe sina DIN, tensiune de alimentare: AC 230V. Protectie impotriva blocarii butoanelor. Domeniul de timp: 0,5 - 10min. Operarea sistemului de comutare - AUTO: functionare normala in concordanta cu timpul programat, OFF: permanent OFF (exemplu: la schimbarea becului), ON: permanent ON. Selectarea domeniilor de timp prin comutator potentiometric. Contact la iesire: 1x contact comutator 16A (se incarca pana la 4000VA).
Intarziere reglabila de la 0.5 la 20 minute. Trei moduri de functionare selectabile de pe panoul frontal: temporizare cu functia "avertizare la oprire" inclusa in aparat. Lampa palpaie 40s respectiv 30s inainte de expirarea timpului setat; temporizare fara functia "avertizare la oprire" inclusa in aparat; mod permanent: iluminat constant. Functionare ca releu de timp (automat de scara): apasarea intrerupatorului cu revenire pentru mai mult de 2s: lumina va ramane aprinsa 1h. Apasarea din nou a intrerupatorului cu revenire pentru mai putin de 2s relanseaza intarzierea de 1h iar apasarea din nou pentru mai mult de 2s opreste lumina; Apasarea intrerupatorului cu revenire pentru mai putin de 2s lanseaza intarzierea presetata, apasarea din nou a intrerupatorului cu revenire pentru mai putin de 2s relanseaza intarzierea presetata. Electric Casa recomanda produsele Schneider.

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare